ندای لرستان

آخرين مطالب

خطرات پنهان رژیم غذایی فستینگ متناوب؛ 8 ساعت گرسنگی، 16 ساعت خطر؟ علمي

خطرات پنهان رژیم غذایی فستینگ متناوب؛ 8 ساعت گرسنگی، 16 ساعت خطر؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مطالعه‌ای روی بیش از 20 هزار بزرگسال نشان داد که افرادی که برنامه‌ محدودیت زمانی غذا خوردن هشت ساعته (نوعی از فستینگ یا روزه‌داری متناوب) را دنبال می‌کردند، 91 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار داشتند.

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا سرطان نیز با افزایش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی روبرو شدند.
مقایسه‌ این نتایج با برنامه‌ی غذایی استاندارد با 12 تا 16 ساعت خوردن در روز، نشان داد که محدود کردن مصرف غذا به کمتر از هشت ساعت در روز با عمر طولانی‌تر ارتباطی ندارد.
بر اساس تحقیقات اولیه‌ای که در جلسات علمی سبک زندگی و متابولیک قلبی عروقی و پیشگیری بیماری‌های قلبی انجمن قلب آمریکا در شیکاگو (18 تا 21 مارس 2024) ارائه شد، تجزیه و تحلیل داده‌های بیش از 20 هزار بزرگسال آمریکایی نشان داد افرادی که برنامه‌ محدودیت زمانی غذا خوردن هشت ساعته (نوعی از فستینگ متناوب) را دنبال می‌کردند، در مقایسه با افرادی که 12 تا 16 ساعت در روز غذا می‌خوردند، بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. این جلسات، جدیدترین یافته‌های علمی در مورد سلامت و تندرستی مبتنی بر جمعیت و پیامدهای سبک زندگی را ارائه می‌دهند.
درک محدودیت زمانی غذا خوردن
محدودیت زمانی غذا خوردن، نوعی از فستینگ متناوب است که شامل محدود کردن ساعات غذا خوردن به تعداد مشخصی ساعت در روز می‌شود. این محدودیت می‌تواند از 4 تا 12 ساعت در یک دوره 24 ساعته متغیر باشد. محققان خاطرنشان کردند که بسیاری از افرادی که رژیم غذایی با محدودیت زمانی را دنبال می‌کنند، از برنامه‌ی غذایی 16:8 پیروی می‌کنند، به این معنی که تمام وعده‌های غذایی خود را در یک پنجره‌ 8 ساعته می‌خورند و در 16 ساعت باقی‌مانده هر روز روزه می‌گیرند. تحقیقات قبلی نشان داده است که محدودیت زمانی غذا خوردن باعث بهبود چندین معیار سلامت قلبی متابولیک مانند فشار خون، قند خون و سطح کلسترول می‌شود.

ندای لرستان


یافته‌های تحقیق و پیامدها
دکتر ویکتور وِنزِه ژونگ، سرپرست این مطالعه و استاد و رئیس دانشکده اپیدمیولوژی در دانشکده پزشکی دانشگاه شانگهای در چین، می‌گوید: «محدود کردن زمان غذا خوردن روزانه به مدت کوتاهی، مانند 8 ساعت در روز، در سال‌های اخیر به عنوان روشی برای کاهش وزن و بهبود سلامت قلب رواج پیدا کرده است. با این حال، اثرات بلند مدت این روش بر سلامت، از جمله خطر مرگ ناشی از هر علتی یا بیماری‌های قلبی عروقی، ناشناخته بود.»
جزئیات و محدودیت‌های مطالعه
در این مطالعه، محققان تأثیر احتمالی بلندمدتِ دنبال کردن یک برنامه‌ی محدودیت زمانی غذا خوردن 8 ساعته را بر سلامت بررسی کردند. آن‌ها اطلاعات مربوط به الگوهای رژیم غذایی شرکت‌کنندگان در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه (NHANES) در سال‌های 2003 تا 2018 را با داده‌های مربوط به افرادی که در ایالات متحده از سال 2003 تا دسامبر 2019 فوت کرده‌اند (بر اساس پایگاه داده‌ شاخص ملی مرگ و میر مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا) مقایسه کردند.
نتایج تحلیل به شرح زیر است:
افرادی که عادت داشتند تمام وعده‌های غذایی خود را در کمتر از 8 ساعت در روز بخورند، 91 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار داشتند. افزایش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در افرادی که به بیماری قلبی یا سرطان مبتلا بودند نیز مشاهده شد. در میان افرادی که قبلاً به بیماری قلبی عروقی مبتلا بودند، محدود کردن زمان غذا خوردن به کمتر از 8 ساعت ولی بیشتر از 10 ساعت در روز نیز با 66 درصد افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته مغزی همراه بود. محدودیت زمانی غذا خوردن، خطر کلی مرگ ناشی از هر علتی را کاهش نداد. در افراد مبتلا به سرطان، رژیم غذایی با مدت زمان خوردن بیش از 16 ساعت در روز با کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان مرتبط بود. یافته‌های بیشتر و پیش زمینه‌ مطالعه
دکتر ژونگ بیان کرد: «ما از یافتن این موضوع که افرادی که برنامه‌ محدودیت زمانی غذا خوردن 8 ساعته را دنبال می‌کنند، بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار دارند، شگفت‌زده شدیم. اگرچه این نوع رژیم غذایی به دلیل فواید بالقوه‌ کوتاه‌مدت آن محبوب شده است، اما تحقیقات ما به روشنی نشان می‌دهد که محدود کردن زمان غذا خوردن به کمتر از 12 تا 16 ساعت در روز، در مقایسه با بازه‌ زمانی معمول غذا خوردن، با عمر طولانی‌تر مرتبط نیست.»
او ادامه داد: «بسیار مهم است که بیماران، به ویژه آن‌هایی که مشکلات قلبی یا سرطان دارند، از ارتباط بین پنجره‌ 8 ساعته‌ی غذا خوردن و افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی آگاه باشند. یافته‌های مطالعه‌ی ما، رویکرد محتاطانه‌تر و شخصی‌سازی‌شده‌تری نسبت به توصیه‌های رژیم غذایی را تشویق می‌کند و اطمینان می‌دهد که این توصیه‌ها با وضعیت سلامتی فرد و آخرین شواهد علمی همسو هستند. اگرچه این مطالعه ارتباطی بین پنجره‌ 8 ساعته‌ غذا خوردن و مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را شناسایی کرد، اما به این معنا نیست که محدودیت زمانی غذا خوردن باعث مرگ قلبی عروقی شده است.»

ندای لرستان


جزئیات و پیشینه‌ی مطالعه
این مطالعه شامل تقریباً 20 هزار بزرگسال در ایالات متحده با میانگین سنی 49 سال بود.
شرکت‌کنندگان در این مطالعه به طور متوسط برای 8 سال و حداکثر 17 سال تحت نظر قرار گرفتند.
این مطالعه شامل داده‌های مربوط به شرکت‌کنندگان در برنامه بررسی ملی سلامت و تغذیه (NHANES بود که در زمان ثبت‌نام (بین سال‌های 2003 تا 2018) حداقل 20 سال سن داشتند و دو پرسشنامه‌ یادآوری 24 ساعته رژیم غذایی را در طول سال اول ثبت‌نام تکمیل کرده بودند.
تقریباً نیمی از شرکت‌کنندگان مرد و نیمی زن بودند. 73.3 درصد از شرکت‌کنندگان خود را به‌عنوان بزرگسالان سفیدپوست غیر اسپانیایی، 11 درصد خود را به‌عنوان بزرگسالان اسپانیایی‌تبار، 8 درصد خود را به‌عنوان بزرگسالان سیاه‌پوست غیر اسپانیایی و 6.9 درصد از بزرگسالان خود را به‌عنوان سایر نژادها، از جمله نژادهای ترکیبی و نژادهای دیگر غیر اسپانیایی، معرفی کردند.
محدودیت‌های مطالعه و مسیرهای آتی پژوهش
محدودیت‌های این مطالعه شامل موارد زیر است:
اتکا به اطلاعات رژیمی خودگزارش‌شده توسط شرکت‌کنندگان، که ممکن است تحت تأثیر حافظه یا قدرت یادآوری آن‌ها باشد و الگوهای معمولی غذا خوردن را به‌طور دقیق نشان ندهد.
عواملی که ممکن است در سلامت نقش داشته باشند، به جز مدت زمان روزانه‌ی غذا خوردن و علت مرگ، در تجزیه و تحلیل گنجانده نشده‌اند.
نویسندگان خاطرنشان کردند که تحقیقات آتی ممکن است مکانیسم‌های بیولوژیکی زمینه‌ساز ارتباط بین برنامه‌ محدودیت زمانی غذا خوردن و پیامدهای نامطلوب قلبی عروقی را بررسی کند و اینکه آیا این یافته‌ها برای افرادی که در سایر نقاط جهان زندگی می‌کنند، مشابه است یا خیر.
دیدگاه کارشناسان و جهت‌گیری‌های آتی پژوهش
دکتر کریستوفر دی. گاردنر، استاد برجسته‌ی پزشکی در دانشگاه استنفورد در استنفورد، کالیفرنیا و رئیس کمیته‌ نگارش بیانیه‌ علمی انجمن قلب آمریکا در سال 2023 با عنوان «الگوهای محبوب رژیم غذایی: همسو با رهنمودهای تغذیه‌ای انجمن قلب آمریکا در سال 2021» گفت: «به‌طور کلی، این مطالعه نشان می‌دهد که محدودیت زمانی غذا خوردن ممکن است فواید کوتاه‌مدت اما عوارض بلندمدت داشته باشد. با ارائه‌ی کامل این مطالعه، جالب و مفید خواهد بود که جزئیات بیشتری از تجزیه و تحلیل آن را بیاموزیم.»

ندای لرستان

دکتر گاردنر ادامه داد: «یکی از این جزئیات، کیفیت مواد مغذی رژیم‌های غذایی رایج در زیرمجموعه‌های مختلف شرکت‌کنندگان است. بدون این اطلاعات، نمی‌توان تعیین کرد که آیا تراکم مواد مغذی توضیح جایگزینی برای یافته‌هایی باشد که در حال حاضر بر پنجره‌ زمانی غذا خوردن تمرکز دارند یا خیر. دوم، باید تأکید کرد که دسته‌بندی در پنجره‌های مختلف محدودیت زمانی غذا خوردن فقط بر اساس اطلاعات مربوط به دو روز مصرف غذا انجام شده است.»
او گفت: «همچنین مقایسه‌ ویژگی‌های جمعیتی و پایه‌ای بین گروه‌هایی که در پنجره‌های مختلف محدودیت زمانی غذا خوردن طبقه‌بندی شده‌اند، بسیار مهم خواهد بود. به عنوان مثال، آیا گروه با کوتاه‌ترین زمان محدودیت زمانی غذا خوردن از نظر وزن، استرس، عوامل خطر سنتی قلبی متابولیک یا سایر عواملی که با پیامدهای نامطلوب قلبی عروقی مرتبط هستند، در مقایسه با افرادی که از برنامه‌های غذایی دیگری پیروی می‌کردند، منحصر به فرد بود؟ این اطلاعات اضافی به درک بهتر سهم مستقل احتمالی الگوی محدودیت زمانی کوتاه‌مدت غذا خوردن که در این چکیده جالب و تحریک‌کننده گزارش شده است، کمک می‌کند.»

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/943360/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین آمار محاسبات مالیاتی از خانه های خالی

بلاتکلیفی 5 ماهه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

نشان استاندارد روی این فرآوردهای غذایی جعلی است

تداوم ثبات در بازار ارز

شناسایی 150 نقطه مستعد آتش سوزی در لرستان

پروتئین شیرین Brazin جایگزین احتمالی شکر در آینده

موج جدید بارش‌ ها، از این روز آغاز خواهد شد

ارائه بسته‌های «بانکی» به خانواده‌های دارای بیش از سه فرزند

نماینده مجلس: قانون درباره طلافروشان باید اجرا شود

سهم بالای ترکیه در بازار چاپ و بسته‌بندی منطقه

انتقاد مجری تلویزیون از پاس کاری کشاورزان در دستگاه های دولتی

انتقاد روزنامه فرهیختگان از قرارداد با هند؛ "اشتباه چابهار!"

چرا برخی موسسات دولتی که بازده ندارند بودجه می گیرند؟

روابط عمومی ها سربازان جهاد تبیین سازمان ها

بروجرد پیشرو در حوزه صنایع خلاق فرهنگی کشور است

خطر انقراض 12 گونه جانوری لرستان را تهدید می‌کند

افتتاح نمایشگاه گروهی آثار نقاشی در خرم ‎آباد

ماجرای جنایت وحشتناک مرد دوزنه در جاده

دوئل عشقی دو مرد بر سر زن صیغه‌ ای، قربانی گرفت

جزییات جدید درباره تعطیلی آخر هفته

زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ماه

مدیرعامل راه آهن: پیشرفت برقی‌سازی خط آهن تهران - مشهد صفر است

در چه صورتی مالیات بر خانه‌های خالی 12 برابر می‌شود؟

قیمت شکر بسته بندی اعلام شد

موتور خودروهای برقی روشن شد

روابط عمومی‌ها در مسیر امیدآفرینی به جامعه حرکت کنند

12 درصد حریق های زاگرس در لرستان رخ می‌دهد

با کریمان کارها دشوار نیست

وزیر نیرو: ایران جزو چهار کشور دنیا در حوزه سدسازی است

لایحه جداول بودجه 1403 به مجمع تشخیص رفت

مهر مدعی شد: حقوق همه بازنشستگان تأمین اجتماعی تا آخر وقت فردا واریز می شود

ریزش سنگین بورس با کاهش 62 هزار واحدی شاخص کل

جارو شارژی فندکی!! دیگه نگران نظافت ماشین نباشید

همایش بزرگداشت هفته ملی جمعیت در خرم آباد

راهکار تازه واشنگتن برای کمک به اسرائیل

فهرست کالاهای دریافت کننده ارز اعلام شد

حقوق ورودی خودروهای برقی و هیبریدی اعلام شد

بازگشت طلا به مسیر افزایش قیمت؛ سکه کانال 40 میلیون را پس گرفت

توقیف 113 دستگاه وسیله نقلیه متخلف در لرستان

دستگیری یک قاتل فراری در فرودگاه امام‌ خمینی

شمارش معکوس برای افزایش مبلغ جرائم رانندگی

وام بدهید، بچه بیاورند

تلاش برای کنترل بحران

پورابراهیمی: مجلس درباره وضعیت بازار سرمایه جلسه فوق‌العاده برگزار کند

سقوط‌ آزاد دلار؟

راهنمای خرید میز تنیس و فوتبال دستی

پاسخ نماینده مجلس به علت دسترسی به پلتفرم های فیلتر شده

عرضه پنج خودرو در سامانه خودروهای برقی؛ سامانه از دسترس خارج شد!

وزیر کار: به‌روز رسانی اطلاعات «درآمدی» ایرانیان؛ دهک‌بندی‌ها «دقیق» می‌شوند

صید ماهی در رودخانه های لرستان ممنوع شد