/گزارش/ نانهای غنی شده با عطر سلامتی
علمي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - ایسنا/لرستان ریزمغذیها دستهای از مواد مغذی بوده که برای اعمال حیاتی بدن ضروری هستند و در در غیاب آنها سلولهای بدن انسان نمیتوانند به طور طبیعی فعالیت کرده و در طولانی مدت نشانههای کمبود این مواد پس از تخلیه شدن ذخائر آن در بدن نمایان شده و به صورت آثار مشخص و بالینی خود را نشان میدهد با این تفاسیر و با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم به شمار میرود غنیسازی آرد با آهن و اسیدفولیک از بروز بسیاری از بیماریها نظیر کمخونی و فقر آهن جلوگیری میکند.
بسیاری از کارشناسان و متخصصان تغذیه بر این باورند که تغییر رفتار، بیحوصلگی، کاهش مقاومت بدن در برابر بیماریها، خستگی زودرس و ضعف جسمانی و افزایش آسیب پذیری و مسمومیت با فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم و مهمتر از همه کمخونی از عوارض کمبود ریزمغذیها است. غنیسازی به معنای افزودن یک یا چند ماده مغذی به غذای اصلی و پایه، ارزان و در دسترس تمامی جامعه است به نحوی که با مصرف منظم آن ماده غذایی، به مرور زمان شیوع کمبود آن ماده مغذی در جامعه کاهش پیدا کند.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/175111/