ندای لرستان

آخرين مطالب

خیابان‌های خالی از پل‌های عابر مقالات

  بزرگنمايي:

ندای لرستان- در ادامه این مطلب آمده است: سازه‌ای که ساخت آن مدت‌هاست در دستور کار شهرداری بسیاری از شهرهای کشور قرار دارد و هر روز بر تعداد آن افزوده می‌شود.
با این حال یکی از مشکلات شهر خرم‌آباد، کمبود پل‌های عابر پیاده غیرمکانیزه است.
بسیاری از خیابان‌ها و بلوارهای پرتردد خرم‌آباد فاقد چنین سازه‌ای هستند. این در حالی است که وجود این پل‌ها یک ضرورت است تا آمار تصادف‌های رانندگی درون‌شهری کاهش یابد.

شهری با پل‌های کم
یکی از شهروندان در این زمینه می‌گوید: خرم‌آباد شهر پرجمعیتی است و خدمات شهری باید با جمعیت آن همخوانی داشته باشد. یکی از این خدمات نصب پل عابر پیاده در نقاط مختلف شهر است که کمبود آن احساس می‌شود.
«مجتبی وحدتی» با بیان این‌که سرعت بالای خودروها و حجم بالای تردد عابران نصب پل‌های عابر پیاده به خصوص پل‌های مکانیزه را ضروری کرده است، می‌افزاید: نصب پل‌ عابر پیاده به تسهیل عبور و مرور شهری و کاهش ترافیک بسیار کمک می‌کند.

وقوع حوادث مرگبار
یکی دیگر از شهروندان می‌گوید: کمبود پل‌ عابر پیاده در خرم‌آباد ایمنی و گاه جان شهروندان را به خطر می‌اندازد.
اطراف بلوارهای این شهر واحدهای مسکونی زیادی ساخته شده‌اند و شهروندان برای انجام کارهای روزمره خود مجبورند در طول روز بارها از عرض خیابان‌ها عبور کنند.
«هدایت‌الله الماسی» بیان می‌کند: از سوی دیگر، بیشتر خودروها هنگام عبور از بلوارها سرعت مطمئنه را رعایت نمی‌کنند و همین موضوع خیلی اوقات باعث وقوع حوادث مرگبار می‌شود.

استقبال سرد از پل‌های قدیمی
رئیس پلیس راهور لرستان درباره نیاز خرم‌آباد به پل‌‌های عابر پیاده می‌گوید: یکی از ساده‌ترین کار‌هایی که برای ایمنی شهروندان در زمان تردد و عبور و مرور انجام می‌شود، نصب پل عابر است که می‌تواند کمک شایانی به کاهش ترافیک و تصادفات کند.
سرهنگ منوچهر مرادی می‌افزاید: البته در کنار نصب این سازه باید به فرهنگ‌سازی عمومی و نیز نوسازی پل‌ها هم توجه شود. در برخی از نقاط شهر پل عابر نصب شده است اما برخی از شهروندان به استفاده از آن تمایل ندارند چون خیلی از این پل‌ها قدیمی و غیرمکانیزه هستند.
وی می‌گوید: البته سالمندان و افرادی که با کودکان خود در شهر تردد می‌کنند، برای بالا رفتن از پل‌های قدیمی دچار مشکل می‌شوند و عملا نمی‌توانند از آنها استفاده کنند.

نیاز شهر به 12 پل عابر پیاده
رئیس پلیس راهور لرستان ادامه می‌دهد: در کل شهر خرم‌آباد فقط یک پل مکانیزه نصب شده که آن هم به دلیل داشتن نقص فنی و قطع برق در برخی روزها مورد استقبال شهروندان قرار نمی‌گیرد.
سرهنگ مرادی می‌گوید: طبق بررسی‌های پلیس راهور استان، خرم‌آباد به 12 پل عابر پیاده جدید نیاز دارد. این نیازسنجی براساس حجم تردد خودروها، نبود گذرگاه ایمن و تعداد تصادفات رانندگی انجام شده است.
وی اظهار می‌کند: در محدوده بلوار کریم‌خان، بلوار بهارستان، خیابان شریعتی، بلوار 60 متری، پل آیت‌الله کمالوند، خیابان انقلاب، بلوار ولایت و شهرک پارسیلون به دلیل تردد بالای خودروها و نبود گذرگاه ایمن، نصب پل عابر پیاده ضروری است.

ترغیب شهروندان به استفاده از پل
رئیس پلیس راهور لرستان در بخش دیگری از صحبتش به لزوم فرهنگ‌سازی برای استفاده شهروندان از پل عابر اشاره می‌کند و می‌گوید: برای استفاده از هر وسیله عمومی یا شیوه درست رانندگی، عبور از پل عابر، استفاده از کمربند و... نیازمند فرهنگ‌سازی‌های لازم هستیم اما بین این موارد استفاده از پل عابر پیاده باید در اولویت قرار بگیرد و در این زمینه به همکاری همه سازمان‌های مرتبط نیاز داریم.
وی اظهار می‌کند: در برخی موارد غیراستاندارد بودن پله‌های پل عابر پیاده دلیلی برای عدم استفاده از آن عنوان می‌شود که برای رفع این مشکل می‌توان استاندارد‌سازی و سایر تدابیر را در نظر گرفت.
سرهنگ مرادی می‌گوید: وجوه حاصل از جریمه‌های رانندگی به حساب خزانه واریز و طبق قانون بخشی از آن به شهرداری و بخشی به اداره راه و شهرسازی برای درست کردن راه‌ها و پل‌ها و دیگر موارد پرداخت می‌شود.
وی اضافه می‌کند: نصب پل عابر پیاده از وظایف شهرداری است و این نهاد باید پای کار بیاید.
درست است که نصب این‌گونه پل‌ها هزینه‌بر است، اما نیاز نیست همه پل‌ها همزمان در مناطق مختلف نصب شوند.
می‌توان در هر بازه زمانی نصب یک پل را در اولویت کاری قرار داد تا بالاخره بتوانیم به نصب پل‌ها خاتمه دهیم.

نقش پل عابر پیاده در کاهش ترافیک
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری خرم‌آباد هم در این باره می‌گوید: برای حفظ ایمنی و رفاه حال شهروندان پل‌های عابر پیاده نصب می‌شود و یکی از وظایف شهرداری، نصب این پل‌ها در نقاط حادثه‌خیز و نگهداری آنهاست.
«خسرو اتابک» بیان می‌کند: نقاطی که به پل عابر پیاده نیاز دارند توسط پلیس راهنمایی و رانندگی شناسایی و به شهرداری معرفی می‌شوند.
وی اظهار می‌کند: وجوه حاصل از جریمه‌های تخلفات رانندگی در سراسر کشور به حساب درآمد عمومی کشور نزد خزانه‌داری کل واریز می‌شود، طبق قانون شهرداری وظیفه دارد از وجوه حاصل از درآمد جرایم و تخلفات رانندگی ماده 23 اقدام به ساخت تجهیزات ترافیک و پل عابرپیاده کند، البته درآمد شهرداری در این مورد کفاف نمی‌دهد.

هزینه‌های سنگین نصب پل مکانیزه
معاون حمل ‌و ‌نقل و ترافیک شهرداری خرم‌آباد ادامه می‌دهد: کمبود پل عابر پیاده در شهر خرم‌آباد یک معضل است و تدابیری برای رفع آن و نصب پل عابر پیاده اندیشیده شده است.
اتابک می‌افزاید: از سویی، عدم تمایل شهروندان به استفاده از پل عابر پیاده نیز یکی از دلایلی است که برخی مناطق از داشتن این پل محرومند.
در بعضی از نقاطی که پل عابر وجود دارد، شهروندان رغبت چندانی به استفاده از آن نشان نمی‌دهند و پل بدون استفاده باقی می‌ماند.
وی می‌گوید: از سوی دیگر، شهروندان به استفاده از پل‌های مکانیزه تمایل دارند اما نصب پل مکانیزه برای شهرداری هزینه‌های سنگینی به همراه دارد. غیر از هزینه ساخت و نصب، هزینه‌های نگهداری و نگهبان هم هست که کار را سخت می‌کند.
اتابک اظهار می‌کند: برای پل‌های مکانیزه باید 3 نگهبان در روز وجود داشته باشد تا در زمان استفاده ازسوی کودکان، سالخوردگان و... برای آنها مشکلی ایجاد نشود؛ موضوعی که شهرداری خرم‌آباد از عهده آن بر نمی‌آید.

نیازسنجی‌ در مناطق مختلف
معاون حمل‌ و‌ نقل و ترافیک شهرداری خرم‌آباد در بخش دیگری از صحبت‌هایش به نیازسنجی‌های صورت گرفته در مورد تعداد پل‌های عابر پیاده مورد نیاز اشاره می‌کند و می‌گوید: نیازسنجی‌های لازم برای ساخت پل‌های عابرپیاده در مناطق شهری مانند60متری، کوی بسیج، کوی مسکن مهر، شریعتی، آراسته‌ها، بلوار ولایت در چند نقطه، بهارستان، کریم‌خان و اسپستان صورت گرفته است.
اتابک می‌افزاید: پل‌ هوایی فلزی و مکانیزه برای شهرداری هزینه‌بر است.
پیمانکار برای ساخت و نصب آن به صورت نقدی کار می‌کند و از طرفی هم شهرداری در حال حاضر نقدینگی لازم را برای این کار ندارد، بنابراین برای مناطقی که در اولویت هستند نصب پل غیرمکانیزه در دستور کار قرار گرفته است چون هزینه این پل‌ها یک‌سوم پل‌های مکانیزه است.

3 منطقه در اولویت ساخت پل‌عابر
معاون حمل ‌و ‌نقل و ترافیک شهرداری خرم‌آباد اظهار می‌کند: در حال ‌حاضر نصب پل در خیابان شریعتی روبه‌روی آتش‌نشانی، بلوار ولایت و حد فاصل آراسته 5 و 6 در اولویت قرار گرفته است و درصدد هستیم که فعلا برای این 3 نقطه پل عابر پیاده فلزی نصب کنیم.
اتابک می‌گوید: هزینه نصب پل فلزی در هر منطقه‌ای متفاوت است زیرا به عرض خیابان بستگی دارد و نمی‌توان برآورد کلی برای همه پل‌ها انجام داد.
به گفته وی، ساخت و نصب هر پل عابر پیاده فلزی 500 تا 700 میلیون تومان هزینه دارد و هر پل مکانیزه نیز 3 برابر این مبلغ.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/88198/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته

نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد

اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند

افزایش 35 درصدی بارگیری راه آهن لرستان در نخستین ماه سال

جزئیات تخصیص ارز 28500 تومانی

آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد

توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم

استاندار لرستان: توانمندسازی افراد کم‌بضاعت جامعه در اولویت قرار گیرد

ایران دفعه بعد 3 هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند یا 30 هزار؟!

خواب آشفته اسرائیل برای منطقه

دنیای اقتصاد: در سال 1403 نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم

استاندار لرستان: عملکرد بانک‌های استان مطلوب نیست

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

تشکیل یک استان جدید تصویب شد

توضیحات قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی

شهیدی که در جبهه به نیازمندان انفاق می‌کرد

دانش‌آموز لرستانی قهرمان فردای ایران شد

بازیگر زیاده‌طلب منطقه

سرمقاله آفرینش/ از دست رفتن سرمایه های مردم در طرح های بی بازده

مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟

با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید

خرم‌آباد در انتظار ساخت 2 سد/ چشمه‌های شهر لطفاً خشک نشوید!

برگزاری انتخابات الکترونیک در خرم‌آباد و چگنی

آغاز ماراتن آزمون سراسری در لرستان

پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل

آغاز ماراتن علمی 35561 داوطلب آزمون سراسری در لرستان

کشف و ضبط 10 کیلوگرم مواد مخدر در بروجرد

کیهان مطرح کرد: اصلاح‌طلبان در کنار دلالان و رانت جویان

غزه‌ای‌ها زیر آوار گرسنگی

گوشت آفریقایی و تانزانیایی در راه است

آبشار زیبای داله‌لان نور‌آباد

تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت

ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!

47 قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند

کاهش 33 میلیون متر مکعبی حجم آب حوضه کارون بزرگ در لرستان

302 کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

صحبت های دادستان کل کشور درباره اجرای طرح نور

سرمقاله شرق/ محیط زیست به‌مثابه تمام دولت

سرمقاله اعتماد/ پدیده‌های اجتماعی و جبر مستقیم

سرمقاله ایران/ تجویز اصولی در برابر آدرس غلطِ «ان‌شاءالله خیرخواهان» چیست؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انتخابات آمریکا؛ روشنی‌ها و ابهام‌ها

سرمقاله همشهری/ نگاه ویژه رهبرمعظم انقلاب به فرهنگ کار

سرمقاله تعادل/ تصویرسازی مطالبات کارگران

سقوط ین رکورد 34 ساله را شکست

پیش‌بینی جدید یک کارشناس درباره قیمت خودرو

کشف 400 میلیارد کالای قاچاق در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در لرستان