ندای لرستان
در شورای آموزش‌وپرورش پلدختر مطرح شد:
فضای آموزشی 3300 دانش آموز پلدختری در سیل از بین رفت
پنجشنبه 3 مرداد 1398 - 01:04:27
ندای لرستان - پلدختر - مدیر آموزش‌وپرورش پلدختر گفت: فضای آموزشی 3 هزار و 360 دانش آموز این شهرستان در سیل از بین رفته که نیاز است تا قبل از آغاز سال تحصیلی بازسازی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا شاهمرادی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش با محوریت تعمیر و بازسازی مدارس آسیب دیده از سیل شهرستان پلدختر با اشاره به اینکه 35 آموزشگاه دولتی با کد آموزشی مشخص در جریان وقوع سیل 12 فروردین ماه سال جاری در این شهرستان تخریب و دچار آسیب جدی شد، اظهار داشت: سه هزار و360 دانش آموز پلدختر در شهر و روستا در این مدارس مشغول تحصیل بودند که از این تعداد آموزشگاه 6 مدرسه به صورت 2 شیفته فعالیت می‌کرد.
برای احداث مدرسه در برخی مناطق با مشکل نبود زمین مواجه هستیم
وی افزود: تعداد 19 مدرسه غیر دولتی شهرستان پلدختر در جریان سیل آسیب جدی دیدند، 6 مرکز علمی آزاد و زبان خارجه و 22 مدرسه نیز از سال‌های قبل در شهرستان تخریب شده بود و سه مدرسه کانکسی داشتیم که کار تعمیر و بازسازی این مدارس با کمک خیرین و همت و تلاش شبانه روزی مسئولان استان و شهرستان آغاز شد.
مدیر آموزش و پرورش پلدختر گفت: در سه روستای خرسدر علیا، بابازید و چم مهر با وجود آمادگی و پای کار بودن خیران اما برای احداث مدرسه در این مناطق سیلزده با مشکل نبود زمین مواجه هستیم.
شاهمرادی افزود: با توجه به آمار موجود از نوسازی مدارس استان تا کنون 35 خیر استان لرستان را به دلایلی از جمله عدم آمادگی و نبود زمین ترک و توان خود را در استان خوزستان به کار گرفته اند.
تعمیر مدارس باید به صورت اورژانسی انجام گیرد
وی خاطرنشان کرد: کار بازسازی بعضی از مدارس در شهرستان با مشکل آب، فاضلاب، برق و گاز مواجه است مانند مدرسه خلیل طهماسبی روستای چم مهر که کار آن به خاطر قطعی برق متوقف شده است.
مدیر آموزش و پرورش پلدختر افزود: با توجه به اینکه کمتر از 2 ماه به آغاز سال تحصیلی جدید باقی مانده، تعمیر مدارس باید به صورت اورژانسی انجام گیرد.
شاهمرادی گفت: بیش از یک ماه است کلنگ زمین جنب اداره آموزش و پرورش پلدختر به زمین زده شده اما تا کنون به خاطر عدم صدور پروانه ساخت شروع به کار نکرده که انتظار می‌رود شهردار و شورای شهر پلدختر این مسئله را رفع مشکل کنند تا احداث این مدرسه آغاز شود.
مشکل عدم صدور پروانه ساخت
وی افزود: احداث بعضی مدارس شهر پلدختر نیز در بعضی جاها مانند مدرسه شهید زینی وند که در انتهای خیابان هفتم تیر واقع شده با مشکل عدم صدور پروانه ساخت مواجه است.
مدیر آموزش و پرورش پلدختر خاطرنشان کرد: طی یک تا 2 روز اخیر چند پیمانکار از طریق تماس تلفنی و یا حضوری طی بازدید از روند بازسازی تعمیر مدارس اعلام کرده اند که با مشکل ماسه مواجه شده‌اند.
کمبود ماسه برای ساخت برخی مدارس
شاهمرادی افزود: پروژه مدرسه روستای وره زرد و مدرسه زینبیه مشکل تأمین ماسه دارد و زمین کوی بسیجیان به فضای آموزشی اختصاص یافته که انتظار می‌رود از طریق مسکن بسیجیان و شهرداری احداث آن پیگیری شود.
وی با بیان اینکه در منطقه تنگ علی کمبود دبیرستان وجود دارد، گفت: تمام دانش آموزان شهر پلدختر در 2 مدرسه زینبیه یک و 2 در بخش غربی شهر تجمع کرده اند که چنانچه متوسط اول دخترانه و پسرانه در منطقه تنگ علی احداث شود مشکل تجمع دانش آموزان دبیرستانی کاهش می‌یابد.
مدیر آموزش و پرورش پلدختر افزود: برخی مدارس که تعمیرات آن تمام شده نیاز به شستشو دارند که لازم است شهرداری نسبت به شستشوی آنها اقدام کند.
شاهمرادی گفت: پس از وقوع جریان سیل به جز در دو تا سه واحد، تلفن بیشتر واحدهای آموزش و پرورش همچنان قطع است و کارکنان برای پیگیری امور بازسازی و احداث مدارس مشکل ارتباطی دارند و خطوط تلفن ثابت در اداره آموزش و پرورش پلدختر قطع است.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/100503/فضای-آموزشی-3300-دانش-آموز-پلدختری-در-سیل-از-بین-رفت
بستن   چاپ