ندای لرستان
ایستادگی در مقابل تحریم دشمن؛ مهم‌ترین درس‌ واقعه کربلا
سه شنبه 19 شهريور 1398 - 08:22:48
ندای لرستان - امام‌جمعه معمولان رضایت خداوند، همراهی خانواده و اقامه نماز اول وقت را از درس‌ها و پیام‌های امام حسین (ع) در کربلا ذکر کرد و گفت: امام حسین (ع) به ما آموخت که در سختی‌های زندگی در مقابل تحریم دشمنان سر فرود نیاوریم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن رضایی در گفت‌وگو با ایسنا منطقه لرستان، در بیان سبک زندگی عاشورایی، گفت: امام حسین (ع) در حادثه کربلا درس‌ها و پیام‌هایی برای ما به یادگار گذاشت که با عمل کردن به آن‌ها خواهیم توانست یک سبک زندگی موفق داشته باشیم.
وی افزود: یکی از درس‌هایی که قابل‌تأمل است نوع زندگی و رفتار و عملکرد ما در زندگی است امام اولین اصلی که مورد توجه‌اش بود رضایت خداوند بود.
حجت‌الاسلام رضایی با بیان این‌که امام حسین (ع) امام هستی است، اضافه کرد: یکی از کارهایی که امام حسین (ع) بیان و در عمل نیز آن را نشان دادند رضایت خداوند در همه مراحل زندگی است کما اینکه اگر در تحکیم بنیان خانواده رضایت خداوند تسری پیدا کند بسیاری از مشکلات قابل‌حل خواهد بود.
وی افزود: اگر در نوع رفتار، خواسته‌ها و مطالبات ما از همدیگر، منش و گویش ما رضایت خدا مدنظر باشد قطعاً هر آنچه خدا بخواهد در زندگی ما، رفتار ما و خط قرمزی که ما در زندگی معین می‌کنیم بسیار حائز اهمیت است.
امام‌جمعه معمولان اضافه کرد: موضوع دیگری که مدنظر امام حسین (ع) بود و در عمل آن را پیاده کرد اهمیت دادن به نماز اول وقت است این در حالی است که متأسفانه خانواده‌ها گاهی اوقات نسبت به این امر غافل می‌شوند و این امر مهم در برخی خانواده‌ها مغفول مانده است.
وی با تأکید بر این‌که اقامه نماز اول وقت باید در اولویت کارهای ما قرار داشته باشد، اظهار کرد: اگر نماز اول وقت در اولویت کارهای ما باشد نوع تربیت فرزندان و نوع مطالبات خانواده‌ها خط‌مشی دیگری به خود خواهد گرفت کما اینکه شهید رجایی فرموده است: «به نماز نگویید کار دارم به کار بگویید نماز دارم».
حجت‌الاسلام رضایی با بیان این‌که در آموزه‌های دینی تأکید بر اقامه نماز است و صرفاً به قرائت نماز اکتفا نشده است و این بدین معناست که نماز در کل زندگی ما و در جامعه و ادارات تسری پیدا کند یعنی هم خودمان به نماز مقید باشیم و هم دیگران را به نماز پایبند کنیم، گفت: اگر فرهنگ نماز ترویج پیدا کند نوع زندگی و سبک زندگی ما معنای دیگری پیدا خواهد کرد.
 این کارشناس مذهبی گفت: یکی دیگر از پیام‌ها و درس ‎ های امام حسین (ع) در کربلا برای امروز ما تبعیت فرزندان امام حسین (ع) از ایشان بود، امام حسین (ع) بدون این‌که از فرزندان خود مطالبه‌ای داشته باشد یا سخنی بر زبان آورد از همراهی عملی فرزندان بهره‌مند بود بدون شک اگر امام همراهی فرزندان و خانواده خود را نداشت، از همراهی سایر مردم نیز بی ‎ نصیب می‏‌شد. امام حسین (ع) در بدو حرکت خود از مدینه به مکه و از مکه به کوفه همراهی افراد خانواده از خُرد و کلان را داشت حتی در شب عاشورا که امام بیعت را از افراد همراه خود برداشت به خانواده خود نگفت شما بمانید بلکه به همگی فرمود که از تاریکی شب استفاده کنید و بروید اما همه در کنار وی ماندند.
این کارشناس مذهبی با یادآوری این‌که اگر در یک موضوع افراد خانواده یکدیگر را همراهی نکنند نباید انتظار داشته باشیم دیگران ما را همراهی کنند، ادامه داد: نزدیک‌ترین افراد به ما خانواده ما هستند وقتی افراد خانواده ما را همراهی نکنند قطعاً همراهی افراد دیگر تقلیل پیدا خواهد کرد. پس باید نوع زندگی، منش و خوی ما به‌گونه‌ای باشد که در حوادث و بزنگاه‌ها همراهی خانواده خود را داشته باشیم.
رضایی اضافه کرد: یکی دیگر از مواردی که امام حسین (ع) در زندگی خود عملاً آن را به بشریت آموخت، گفت: گاهی مشاهده می‌کنیم در برابر تحریم‌های دشمن یک عده از افراد هستند که روحیه ناامیدی را بر خود و خانواده و جامعه اعمال می‌کنند. امام حسین (ع) در حادثه کربلا در برابر تحریم‌های دشمن طوری رفتار کردند که عملاً درس آزادگی را به مردم آموختند در جریان کربلا علی‌رغم این‌که تحریم آب هم بر امام حسین (ع) و همراهان وی تحمیل شد اما امام حسین (ع) و اصحابش در مقابل دشمن سر خم نکردند و آزادانه زندگی کردند.
وی افزود: امام حسین (ع) با این درس عملی به ما آموخت که در سختی‌های زندگی در مقابل دشمنان سر فرود نیاوریم و همراهی خانواده یکی از بزرگ‌ترین درس‌هایی بود که امام حسین (ع) به ما آموخت.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/107181/ایستادگی-در-مقابل-تحریم-دشمن؛-مهم‌ترین-درس‌-واقعه-کربلا
بستن   چاپ