ندای لرستان
سالانه 4000 تن گوجه‌فرنگی در لرستان فرآوری و روانه بازار می‌شود
سه شنبه 7 آبان 1398 - 17:13:50
ندای لرستان - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه 4000 تن گوجه‌فرنگی در استان فرآوری و روانه بازار می‌شود.

به گزارش ایسنا، صید احمد مرادی با اعلام این خبر افزود: سطح زیر کشت گوجه‌فرنگی در 11 شهرستان استان 1210 هکتار و متوسط برداشت 35 تن در هکتار است.
وی بیان کرد: بیش از 80 درصد محصول تولیدی به‌صورت تازه خوری مورد مصرف قرار می‌گیرد و ارزش اقتصادی هر کیلوگرم 9 هزار ریال است که در صورت فرآوری ارزش‌افزوده‌ای 10 برابری پیدا می‌کند.
این مسئول اضافه کرد: 1500 نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی و مشاغل خانگی در سطح استان در این زمینه مشغول به کار می‌باشند.
مرادی تصریح کرد: تولید رب گوجه در سال جاری نسبت به سال قبل از رشد 60 درصدی برخوردار بوده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سرانه مصرف گوجه‌فرنگی 50 کیلوگرم است که دارای ویتامین D و C منابع کلسیم فسفر و آهن است.
وی افزود: گوجه در تامین انرژی و رژیم غذایی خانواده‌ها اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد در همین راستا کارگاه‌های فرآوری در طول فصل توان فرآوری 4000 تن را داشته و دو واحد صنعتی نیز در این زمینه فعالیت دارد.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/109644/سالانه-4000-تن-گوجه‌فرنگی-در-لرستان-فرآوری-و-روانه-بازار-می‌شود
بستن   چاپ