ندای لرستان
لزوم تشکیل کارگروه فوق‌تخصصی پژوهشی در لرستان
شنبه 16 آذر 1398 - 08:56:00
ندای لرستان - ایسنا/لرستان کارشناس پژوهش اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به فقدان کارگروه فوق‌تخصصی پژوهشی در استان، اظهار کرد: این کارگروه می‌تواند کمک کند طرح‌های پژوهشی به سمت عملگرایی و آینده‌نگری بروند.

مسعود خوشناموند در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: از سال 1394 و با دستور استاندار وقت، یک تا سه درصد بودجه‌های ادارات‌کل به‌جز فصل 2 و 6 باید صرف طرح‌های پژوهشی شود که اداره‌کل تبلیغات اسلامی از این قضیه استثنا نبود.
وی ادامه داد: در سال 94 دو طرح پژوهشی را با هدف برآوردن انتظارات سازمان از مخاطبین تحت‌عنوان بررسی نقاط قوت و ضعف برگزاری مجالس عزاداری و رصد نقش شبکه‌های اجتماعی در زندگی نوجوانان و جوانان استان، اجرا کردیم.
خوشناموند تصریح کرد: در سال 95 دو طرح تحت‌عناوین راهکارهای توسعه فعالیت‌های فرهنگی ـ مذهبی در فضای مجازی و آسیب‌شناسی ظاهرگرایی دینی و تأثیر آن بر بروز آسیب‌های اجتماعی در استان و با همکاری جهاد دانشگاهی و برخی دانشجویان بومی دانشگاه تهران برگزار شد.
کارشناس پژوهش اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان، با اشاره به این‌که طبق نظر اداره پژوهشی سازمان مرکزی تبلیغات اسلامی در سال 96 و 97 هیچ طرحی نداشتیم، عنوان کرد: در سال جاری یک طرح در دست اقدام داریم.
وی با اشاره به این‌که در سال جاری 37 طرح پژوهشی به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بودجه ارسال شد که از بین آن‌ها 16 طرح برای اجرا پذیرفته شد، اظهار کرد: یکی‌از آن‌ها طرح سازمان تبلیغات تحت‌عنوان «نحوه بکارگیری سمن‌های دینی در اجتماعی کردن فرآیند تبلیغ» است که در مرحله اجراست.
خوشناموند ادامه داد: فراخوان این طرح به‌زودی در سایت و در روزنامه‌های کثیرالانتشار، منتشر خواهد شد.
این مسئول بیان کرد: نتیجه این کارهای پژوهشی در فرآیند آموزش و ترویج دینی که زیرمجموعه علوم انسانی است منعکس خواهد شد و تحت‌عنوان مقالات، بروشور و کتاب در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.
این مسئول با اشاره به این‌که در طول سال‌های گذشته حدود 30 میلیون تومان اعتبار برای انجام کارهای پژوهشی جذب شده‌است، اضافه کرد: در سال جاری نیز 12 میلیون تومان اعتبار برای اجرای یک طرح پژوهشی در نظر گرفته شده‌است.
وی با بیان این‌که آموزش یکی‌از منابع رفتار و تولید فرهنگ است، تأکید کرد: متأسفانه ما در سطح کشور و استان در حوزه کاربردی یا کاربست پژوهش‌های انجام شده مشکلاتی داریم و هنوز نتوانسته‌ایم از مرحله تئوری به عملیاتی منتقل شویم.
خوشناموند با بیان این‌که در زمان حال فقدان کارگروه فوق‌تخصصی پژوهشی در استان احساس می‌شود، تصریح کرد: این کارگروه می‌تواند کمک کند طرح‌های پژوهشی به سمت عملگرایی و آینده‌نگری رفته و از قالب بحث تئوری خارج شویم.
این مسئول ادامه داد: این امر نیازمند حضور افراد نخبه و دانشگاهی است چراکه طرح پژوهشی بدون حضور دانشگاه‌های مادر و درجه یک خیلی قوی نیست.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/113296/لزوم-تشکیل-کارگروه-فوق‌تخصصی-پژوهشی-در-لرستان
بستن   چاپ