برای اولین بار در لرستان:
تائید صلاحیت آزمایشگاه بافتشناسی فرآوردههای گوشتی
چهارشنبه 27 آذر 1398 - 11:25:39 AM
ایسنا
|
|
ندای لرستان - مدیرکل استاندارد لرستان گفت: برای اولین بار در استان امکان آزمون بافتشناسی در فرآوردههای گوشتی فراهم شد.
مرضیه قنبریان امروز در جمع خبرنگاران، از افزایش دامنه آزمایشگاه تائید صلاحیت شده غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در زمینه بافتشناسی فرآوردههای گوشتی خبر داد. وی تصریح کرد: آزمون بافتشناسی برای جستجوی بافتهای غیرمجاز حیوانی در فرآوردههای گوشتی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و ...، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره 6103 انجام میشود. مدیرکل استاندارد لرستان خاطرنشان کرد: جهت شناسایی بافتهای غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافتهای غضروفی، رگ و پی، چربیهای صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآوردهها، آزمون بافتشناسی کاربرد دارد. گفتنی است، به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد ایران آزمایش بافتشناسی را اجباری اعلام کرده است.
http://www.Lor-Online.ir/fa/News/114189/تائید-صلاحیت-آزمایشگاه-بافتشناسی-فرآوردههای-گوشتی
|