تعداد باکتری در شیر تازه چقدر است؟
شنبه 5 بهمن 1398 - 09:14:57
|
|
ندای لرستان - ایسنا/لرستان یک عضو هیئتعلمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: روشهای سالمسازی شیر متکی به اصل جلوگیری از رشد و نمو میکروبهاست.
دکتر بهروز یاراحمدی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کیفیت شیر خام به مدت زمان و شرایطی که شیر از تولید تا تحویل به کارخانه طی میکند بستگی تمام دارد. وی ادامه داد: شیری که از پستان گاو سالم دوشیده میشود فاقد باکتری است ولی غالباً با انواع میکروبها و استرپتوکوکهایی که معمولاً در مجاری شیر و ابتدای پستان به سر میبرند، آلوده میشود. یاراحمدی اضافه کرد: تعداد باکتریها در شیر تازه از چند صد تا چند هزار در هر میلیلیتر شیر متغیر است ولی در شرایط غیرپاستوریزه برای بهداشت و سلامت انسان خطرناک است. این عضو هیئتعلمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان خاطرنشان کرد: روشهای سالمسازی شیر متکی به اصل جلوگیری از رشد و نمو میکروبها و درنتیجه حفظ و نگهداری کیفیت غذایی آن است. وی خاطرنشان کرد: عوامل مهم آلودگی باکتریایی شیر شامل گاوهای ورم پستانی، آلودگی سطوح داخلی و خارجی پستان گاو، شستشوی نامناسب، وسایل شیردوشی و نگهداری شیر در دماهای نامناسب است. یاراحمدی گفت: بار میکروبی کل به عنوان یکی از جنبههای مهم پیشبینی سلامت گاو و بهداشت شیردوشی بوده و نشانگر نگهداری مناسب شیر و ذخیره آن در دمای پایین است. انتهای پیام
http://www.Lor-Online.ir/fa/News/121022/تعداد-باکتری-در-شیر-تازه-چقدر-است؟
|