ندای لرستان
استفاده از ظرفیت مربیان قرآن در استخدام‌های آموزش‌وپرورش
جمعه 16 اسفند 1398 - 11:56:27
ندای لرستان - ایسنا/لرستان مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان با تأکید بر لزوم ایجاد وحدت رویه در فعالیت‌های قرآنی، گفت: برای اجرای برنامه‌های قرآنی باید از ظرفیت مربیان قرآنی تربیت شده استفاده شود؛ چراکه تمام مربیان، حافظان و قاریان قرآن هر کدام به‌نحوی برخاسته از یک مؤسسه قرآنی هستند.

روح‌الدین بلواسی در رابطه‌ با مشکلات حوزه قرآن، اظهار کرد: یکی‌ از مشکلاتی که در حوزه قرآن در استان وجود دارد این است که دستگاه‌های قرآنی هر کدام به‌صورت جداگانه کار می‌کنند و وحدت‌رویه برای فعالیت‌های قرآنی وجود ندارد.
وی با تأکید بر لزوم ایجاد وحدت‌رویه در فعالیت‌های قرآنی، بیان کرد: دستگاه‌های متولی قرآن باید برای کیفیت‌بخشی به فعالیت‌ها در قالب یک شورای قرآن، منسجم شوند تا وحدت‌رویه در فعالیت‌های قرآنی ایجاد شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت لرستان به پیشینه و بدنه قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی اشاره کرد و افزود: باید نگاه جدید و رویکرد جدیدی نسبت به قرآن ایجاد شود و تمام متولیان، قاریان، حافظان و نهادهای مرتبط با قرآن هم‌افزایی داشته باشد.
بلواسی با تأکید بر برون‌سپاری فعالیت‌های قرآنی نهادها و دستگاه‌هایی که برنامه قرآنی دارند، اضافه کرد: در برنامه‌ها و کلاس‌های آموزش قرآن باید از مربیان تربیت شده قرآنی مؤسسات مردمی استفاده شود.
وی با یادآوری این‌که مشکلات مؤسسات قرآنی به‌دلیل عدم هماهنگی متولیان قرآنی است، بر لزوم فرهنگ‌سازی حضور خیران و فرهنگ قرآنی توسط رسانه‌ها تأکید کرد و با اشاره به کاهش آمار قرآن‌آموزان مؤسسات و خانه‌های قرآنی در استان لرستان، افزود: مؤسسات قرآنی ما استیجاری هستند و با مشکلات مالی و اعتباری دست و پنجه نرم می‌کنند البته با توجه به شرایط اقتصادی روز، ما توقع حمایت صددرصدی و کامل را نداریم اما می‌طلبد که محیط و زمینه فعالیت‌های قرآنی توسط دستگاه‌های متولی قرآن فراهم شود.
وی با تأکید بر برون‌سپاری فعالیت‌های قرآنی نهادها و دستگاه‌هایی که برنامه قرآنی دارند، اضافه کرد: در برنامه‌ها و کلاس‌های آموزش قرآن باید از مربیان تربیت شده قرآنی مؤسسات مردمی استفاده شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت لرستان با بیان این‌که نباید مربیان تربیت شده قرآن رها شوند، اضافه کرد: برای اجرای برنامه‌های قرآنی باید از ظرفیت مربیان قرآنی تربیت شده استفاده شود؛ چراکه تمام مربیان، حافظان و قاریان قرآن هر کدام به‌نحوی برخاسته از یک مؤسسه قرآنی و به‌عبارتی مدیون آن مؤسسه هستند.
وی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی حضور خیّران و فرهنگ قرآنی توسط رسانه‌ها، افزود: برای پیگیری مشکلات مؤسسات قرآنی مکاتبات و پیگیری‌های برای در قالب نامه‌نگاری‌ با ادارات متولی انجام شده است.
بلواسی با یادآوری این مطلب که کلاس‌های قرآنی اوقاف و امور خیریه به‌صورت فردی و بدون مشارکت مؤسسات قرآنی برگزار می‌شود، اضافه کرد: مشکلات مؤسسات قرآنی به‌دلیل عدم هماهنگی متولیان قرآنی است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت لرستان با بیان این‌که آموزش و پرورش برای اجرای فعالیت‌های قرآنی، کادر تخصصی قرآنی در این حوزه ندارد، اضافه کرد: فعالیت‌های قرآنی در مدارس باید بیشتر از همه‌جا مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه از نظر کارشناسان 80 درصد افراد فقط در دوران دانش‌آموزی می‌توانند قرآن را بیاموزند و می‌طلبد که مربیان قرآنی آموزش‌وپرورش در تخصص لازم برای فعالیت‌های قرآنی داشته باشند.
بلواسی با بیان این‌که در استخدام‌های آموزش‌وپرورش باید از ظرفیت حافظان قاریان و متخصصان حوزه قرآن استفاده شود، گفت: در حال حاضر صد مؤسسه قرآنی و 150 خانه قرآن روستایی در استان لرستان فعالیت می‌کنند این در حالی‌است که خانه‌های قرآن روستایی و شهری به لحاظ آموزشی و اجرایی زیر نظر اتحادیه مؤسسات قرآنی هستند.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/127877/استفاده-از-ظرفیت-مربیان-قرآن-در-استخدام‌های-آموزش‌وپرورش
بستن   چاپ