ندای لرستان
در گفت و گو با مهر مطرح شد؛
جزئیات پروژه‌های سیلاب در حوزه راه/ همچنان منتظر اعتبار هستیم
چهارشنبه 7 خرداد 1399 - 16:43:08
ندای لرستان - خرم‌آباد- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان، جزئیات پروژه‌های سیلاب در حوزه راه این استان را تشریح کرد.

عباس شرفی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های سیلاب در حوزه راه لرستان، اظهار داشت: تقریباً پروژه 200 کیلومتر از پروژه‌های آسفالت استان در مرحله مناقصه است، نزدیک به 20 کیلومتر از آن تا کنون انجام شده است.
پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصدی برخی پل‌ها
وی با بیان اینکه همچنین قرارداد 200 کیلومتر آسفالت حفاظتی در سطح استان منعقد شده است، گفت: از این میزان نزدیک به 30 کیلومتر اجرایی شده است، از ابتدای اردیبهشت ماه تا کنون تقریباً یک چهارم روکش آسفالت‌ها را انجام داده ایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با تاکید بر اینکه 11 کارگاه آسفالت در 11 شهرستان استان فعال هستند، افزود: تغییرات اساسی در رویه‌های آسفالتی استان در دستور کار است و ظرف یک تا دو ماه آینده تقریباً اجرای این پروژه‌ها در استان محسوس خواهد بود.
شرفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه‌های ابنیه فنی سیلاب در استان، گفت: عملیات اجرایی نزدیک به 140 پل در استان به مناقصه گذاشته شده است، از این تعداد 85 مورد تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
وی، تصریح کرد: برخی پل‌ها با پیشرفت بالای 50 درصد در حال احداث هستند.
کمبود اعتبار برای شروع عملیات برخی از پل‌های بزرگ
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با تاکید بر اینکه به غیر از چند پل و دیوارهای حائل در استان که اعتباری برای شروع آنها نداریم، عملیات اجرایی تعدادی از پل‌های بزرگ مانند «چم مهر»، «زیودار»، «شاهیوند» و… به دلیل کمبود اعتبار فعلاً شروع نکرده ایم.
شرفی با اشاره به اینکه در بحث پروژه‌های ابنیه فنی تغییرات محسوسی در استان به وجود آمده است، گفت: در بحث ایمنی جاده‌ها، قراردادهای بسیار خوبی داریم، در سنوات گذشته چنین امکانی برای استان در بحث حفاظ‌های میانی، خرید علائم و نصب، خط کشی‌ها، احداث و نگهداری روشنایی‌ها، مرمت گاردریل ها وجود نداشت که خوشبختانه اقدامات خوبی در این بخش در دستور کار قرار گرفته و تا دو ماه آینده شاهد تحول خوبی در بحث ایمن سازی محورهای استان خواهیم بود.
خسارات سیلاب در سایه کرونا
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به حوزه ماشین آلات، عنوان کرد: قبل از سیلاب نزدیک به 50 ماشین آلات استان متوقف بودند که آنها را به کار گیری کردیم، در سال 98 و سیلاب‌های پنجم و دوازدهم فروردین ماه همه دستگاه‌ها به ما کمک کردند، اما سیلاب هفتم اسفندماه علیرغم اینکه سیل بسیار بزرگی بود اما در سایه کرونا دیده نشد، اما ما و همکارانمان اقدامات قابل توجهی را در این رابطه انجام دادیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با بیان اینکه محور پلدختر که در 17 تا 18 نقطه مسدود شده بود را بلافاصله ساماندهی کردیم، بیان داشت: از دو پل «دو آب» و «چم شهران» که در سیلاب هفت اسفندماه تخریب شده بودند مجدا پل «دوآب» مرمت شد و در حال حاضر زیر بار ترافیک است، پل «چم شهران» را از رودخانه بیرون آوردیم و قطعاتی که ایراد داشتند را تعویض کردیم و در حال نصب آن هستیم و تا یک ماه آینده عبور و مرور در آن برقرار می‌شود.
شرفی، افزود: همچنین هفت خرداد ماه مناقصه احداث این دو پل مشخص خواهد شد و امیدواریم این دو پل را بتوانیم تا پایان سال بسازیم و به بهره برداری برسانیم.
منتظر اعتبار برای احداث دیوارهای حائل هستیم
وی با بیان بیان اینکه عرشه پل‌های بزرگ «پران پرویز»، «برگلان سوخته»، «طاق عباس علی» و «حیات الغیب» نیز در ماشین سازی خرم آباد در حال احداث هستند، عنوان کرد: همچنین عرشه «برگلان سوخته» را حمل و به محل برده ایم و پیمانکاری که قرار است پایه آن را احداث کند در حال انتخاب است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان، گفت: در مجموع امیدواریم تا شهریورماه اقدامات مرتبط به سیلاب بهتر خود را نشان بدهد و بتوانیم حداقل رضایت مردم را جلب کنیم.
شرفی در ادامه سخنان با بیان اینکه از مجموع 140 پروژه حوزه سیلاب، 85 مورد به بهره برداری رسیده است، گفت: ما بقی به صورت میانگین 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، برای دیوارهای حائل درخواست اعتبار کرده ایم ظاهراً کارهای آن در حال انجام است، منتظریم ابلاغ اعتبار صورت گیرد تا این دیوارهای حائل را شروع کنیم.
اعتبارات پروژه‌های سیلاب دو تا پنج سال باید ادامه یابد
وی، تصریح کرد: همچنین برای تعدادی از پل‌های بزرگ منتظر ابلاغ اعتبار هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با بیان اینکه سیلاب هزار و 100 میلیارد تومان به حوزه راه استان وارد کرد، گفت: از این میزان 230 میلیارد تومان تخصیص یافته است، بقیه این اعتبار هنوز ابلاغ نشده است.
شرفی، بیان داشت: سیلابی که در استان لرستان اتفاق افتاد، سیلاب بزرگی بود و اعتباراتی که نیاز دارد باید متناوب اختصاص پیدا کند، اینکه ما بگوییم در یک بازه زمانی یک ساله همه خسارات‌ها را جمع کنیم نه از لحاظ اجرایی و نه از لحاظ اعتباری امکان پذیر نیست، این اعتبارات باید مستمر باشد، حداقل تا دو تا پنج سال آینده من معتقدم که اعتبارات سیلاب باید ادامه پیدا کند.
وی، افزود: قرار است که نزدیک 600 میلیارد تومان به استان ابلاغ شود که در صورت تخصیص بخشی از خرابی‌ها را می‌توانیم دوباره جبران کنیم.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/140154/جزئیات-پروژه‌های-سیلاب-در-حوزه-راه--همچنان-منتظر-اعتبار-هستیم
بستن   چاپ