ندای لرستان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد:
رتبه عالی محصولات تولیدی 57 درصد کارخانجات غذایی و بهداشتی لرستان
دوشنبه 30 مهر 1397 - 16:05:39
ندای لرستان - خرم‌آباد- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: 57 درصد کارخانه‌های غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی لرستان توانسته‌اند رتبه عالی یا گرید A برای محصول تولیدی خود کسب کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا سپهوند ظهر دوشنبه در نشست با مدیرعاملان واحدهای تولیدی غذایی و آرایشی بهداشتی لرستان با اشاره به اینکه این جلسه همزمان با روز جهانی غذا برگزار شده است، اظهار داشت: هدف از برنامه روز جهانی غذا، فراهم کردن غذای مورد نیاز مردم جهان و در دسترس قرار گرفتن غذاهای سالم برای همه است.
وی با بیان اینکه تولید کننده ها صف نخست تهیه غذای سالم برای مردم هستند، تصریح کرد: در درجه دوم مسئولین فنی واحدهای تولیدی هستند که بر سلامت محصولات تولیدی نظارت می کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید بر اینکه جهان امروز موج بیماری های واگیر را پشت سر گذاشته و آن ها را ریشه کن کرده است، افزود: بشر امروز با بیماری های غیرواگیر مواجه است؛ بیش از هر عاملی بیماری های غیرواگیر موجب مرگ انسان می شود و در رده نخست این بیماری ها مشکلات قلبی و عروقی است.
سپهوند با اشاره به اینکه اما علت شیوع بیماری های غیرواگیر از جمله فشار خون، ناراحتی های قلبی، سرطان و ... چیست؟ ادامه داد: تغییر در برنامه غذایی مردم از عوامل بروز این بیماری ها است، کم تحرکی نیز از دیگر عوامل موضوع است و جامعه ما به شدت به سمت کم تحرکی پیش رفته و مردم برای سلامت خود خیلی وقت نمی گذارند.
وی با بیان اینکه چاقی یکی از معضلات جامعه امروز است، تصریح کرد: سفره سنتی ما به سمت سفره های فست فودی رفته است و این موضوع سلامت انسان ها را تحت الشعاع قرار داده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید بر اینکه در این میان وظیفه ما است که سلامت محصولات غذایی تولیدی در کارخانجات را نظارت و بررسی کنیم، افزود: از سال 89 و 90 یک برنامه پیوسته برای درجه بندی واحدهای تولیدی از نظر کیفیت محصول تولیدی آن ها، در دستور کار قرار گرفت و نتایج آن را هر ساله سنجش می کنیم.
سپهوند با اشاره به اینکه در طی این سال ها رتبه های عالی یا گرید A محصولات کارخانجات استان رو به افزایش گذاشته است و رتبه ضعیف یا گرید D رو به کاهش داشته است، گفت: بر اساس این رتبه بندی و سنجش که هر ساله انجام می شود، سطح سلامت محصولات تولیدی در لرستان از میانگین کشوری بالاتر است.
وی با بیان اینکه در نرم کشوری 25 درصد واحدهای تولیدی رتبه A را داشته اند که لرستان در این شاخص از میانگین کشوری جلوتر بوده است، تصریح کرد: در سال 89 بر اساس پایشی که از سطح کارخانجات غذایی و آرایشی بهداشتی داشتیم، 11.3 درصد واحدها توانستند رتبه A را برای محصول تولیدی خود کسب کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: این میزان طی سال های بعد افزایش یافت تا اینکه در سال 96 به 57 درصد رسید و این در حالی بود که تنها 2.5 درصد واحدهای تولیدی ما برای محصول تولیدی خود رتبه ضعیف D را کسب کردند.
بر اساس این گزارش، در پایان این جلسه مدیران 50 واحد تولیدی لرستان که رتبه عالی را در تولید محصول خود داشتند، با اهدای لوح تقدیر تجلیل شدند.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/66862/رتبه-عالی-محصولات-تولیدی-57-درصد-کارخانجات-غذایی-و-بهداشتی-لرستان
بستن   چاپ