ندای لرستان- اعظم
گنجی اظهار کرد: کباب بروجردی یکی از با کیفیتترین کبابهای ایرانی
محسوب می
شود.
وی
انواع کباب بروجردی را شامل کوبیده، چنجه و برگ عنوان کرد و افزود: معمولا منظور
از کباب بروجردی نوع کوبیده آن است.
گنجی
بیان کرد: این کباب تفاوت چندانی با دیگر کوبیدههای ایرانی ندارد و دلیل معروفیت
آن استفاده از گوشت مرغوب و دقت و مهارت کبابپزها است.
این
کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: مواد
تشکیلدهنده کوبیده بروجردی شامل گوشت سردست گوسفندی، پیاز، جوش شیرین، نمک و
فلفل است.
به
گفته وی این کباب بههمراه نان سنگک، دوغ محلی و سبزیجات سرو میشود.