ندای لرستان
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان: مشاغل خانگی با مهارت‌آفرینی مدیریت شود
جمعه 27 ارديبهشت 1398 - 08:15:37
ندای لرستان - رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: مشاغل خانگی با مهارت‌آفرینی مدیریت شود.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی الوار در جلسه حمایت و پشتیبانی از پشتیبان‌های طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با اشاره به اینکه طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با مدیریت جهاد دانشگاهی و کارفرمایی وزارت کار در حال انجام است، اظهار کرد: بر اساس هدف‌گذاری که در برنامه‌ریزی کلان کشور صورت گرفته است قرار بود در یکی از طرح‌های دانشگاهی 20 هزار نفر در قالب مشاغل خانگی و طرح ملی الگوی نوین توسعه ساماندهی شوند.
وی ادامه داد: این طرح در مرحله اول در 9 استان از جمله لرستان با سهمیه مشخص برنامه‌ریزی شد که سهم لرستان در این مرحله 2700 نفر در نظر گرفته شد.
دهقانی الوار بیان کرد: برای این طرح سامانه‌ای نیز در کشور تعریف شد و متقاضیان بر اساس این سامانه ثبت‌نام می‌کردند و مدیریت و سازمان‌دهی می‌شدند.
عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: تقریباً در این پروژه فرد و دست دخالتی نداشت و خیلی خوب این طرح خود را نشان داد و تقریباً 4000 نفر ثبت‌نام داشتند و این در حالی بود که در ابتدا استقبال کم بود و ما خانه به خانه اقدام به انجام کار برای ترغیب افراد کردیم.
وی بیان کرد: در 17 رسته شغلی ثبت‌نام‌ها صورت گرفت و حجم عظیمی متقاضی از تسهیلات و خدمات این حوزه بهره‌مند شدند.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه هدف ما وام دادن به کسی نیست بلکه این است که مشاغل خانگی را با مهارت‌آفرینی مدیریت کنیم، اضافه کرد: مشکل ما پرداخت تسهیلات نیست بلکه مبلغی که بابت مشاغل پرداخت می‌شود باید در محل خود هزینه شود.
دهقانی الوار بیان کرد: تاکنون 1.5 میلیارد تومان معرفی به بانک داشتیم و درخواست 5 تا 6 میلیارد تومان پیشنهاد دادیم که به متقاضیان دهند.
وی با اشاره به اینکه مشکل مملکت ما پول نیست، گفت: مشاغل خانگی موتور محرک توسعه بخش‌های کمتر توسعه‌یافته کشور است و تاکنون در لرستان 3446 نفر در قالب 100 پشتیبان را در استان پشتیبانی کردیم و این یکی از نکات برجسته طرح است چرا که پشتیبان کسی است که بازار را می‌شناسد و با عرق به توسعه استان به متقاضیان آموزش می‌دهند.
عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط در این حوزه مؤثر بودند و امیدواریم این همدلی باشد تا این طرح را به سرانجام برسانیم.
وی عنوان کرد: تاکنون برای 900 نفر از این 3446 نفر قرارداد بین پشتیبان و متقاضی بسته شده است و ساماندهی شدند و در حال انجام کار هستند؛ همچنین 350 قرارداد بین پشتیبان‌ها و متقاضیان منعقد شده است.
دهقانی الوار بیان کرد: خوشبختانه لرستان در این طرح در کشور جزو استان‌های برتر است و معتقدیم این پروژه و طرح نتیجه کارهای تحقیقاتی بوده است و این می‌تواند در حوزه مشاغل خانگی مؤثر، مفید و کارساز باشد.
وی گفت: یکی از بحث‌هایی که در این طرح مدنظر بوده اتصال به بازار است و آموزش، مهارت‌آموزی و توانمندسازی با مربی‌های حرفه ‎ ‌ ای به انجام می‌رسانیم؛ سیستم بازاریابی و اتصال به بازار یکی از بخش‌های مهم این پروژه است.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان در ادامه با بیان اینکه سیل اخیر منجر به عقب ماندن لرستان شد، تأکید کرد: نیاز است بنیاد برکت در این طرح لرستان را نسبت به سایر استان‌ها ویژه‌تر ببیند.
دکتر دهقانی از مجموعه حمایت‌های بنیاد برکت و فعالیت‌های جهاد دانشگاهی لرستان تقدیر و ابراز امیدواری کرد حمایت این بنیاد که از نهادهای مؤثر نظام است بتواند بخش عمده‌ای از مشکلات حوزه اشتغال و کارآفرینی که ضرورت استان است را مرتفع سازد.
انتهای پیام

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/93134/رئیس-جهاد-دانشگاهی-لرستان--مشاغل-خانگی-با-مهارت‌آفرینی-مدیریت-شود
بستن   چاپ