ندای لرستان
با بهره‌برداری از 2 واحد پرواربندی بره انجام شد:
افزایش 600 تُنی ظرفیت تولید گوشت قرمز در «سلسله»
يکشنبه 26 خرداد 1398 - 11:06:51
ندای لرستان - الشتر- با بهره‌برداری از 2 واحد پرواربندی بره میزان ظرفیت سالانه تولید گوشت قرمز در شهرستان سلسله 600 تُن افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، همزمان با هفته جهاد کشاورزی دو واحد پرواربندی بره با حضور معاون عمران و برنامه ریزی فرمانداری سلسله، بخشدار فیروزآباد، مدیر جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان شهرستان در سلسله بهره برداری شد.
مدیر جهاد کشاورزی سلسله در آیین بهره برداری از این طرح‌ها، با بیان اینکه همزمان با هفته جهاد کشاورزی، 66 طرح در شهرستان با اعتبار حدود 190 میلیارد ریال به بهره برداری می‌رسد، اظهار داشت: این طرح‌ها عمدتاً در زیربخش های دام و طیور هستند که به بهره برداران آنها از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی تسهیلات پرداخت شده است.
رضا سوخته زاری با اشاره به طرح‌های بهره برداری شده پرواربندی در شهرستان، عنوان کرد: امروز یک واحد پرواربندی صنعتی 200 راسی بره با اشتغالزایی 4 نفر و دریافت تسهیلات 2 میلیارد ریالی در روستای «گریران» به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: همچنین یک واحد پرواربندی بره 500 راسی با اشتغالزایی 7 نفر و دریافت تسهیلات 4 میلیارد ریالی در روستای «زنگی وند» بخش فیروزآباد به بهره برداری رسید.
مدیر جهاد کشاورزی سلسله با اشاره به اینکه در شهرستان سلسله حدود 30 هزار رأس دام سنگین و 245 هزار رأس دام سبک وجود دارد، خاطرنشان کرد: با بهره برداری از واحدهای پرواربندی آغاز بکار کرده گوساله و بره در شهرستان، سالانه حدود 600 تن به ظرفیت تولید گوشت قرمز در شهرستان افزوده می‌شود.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/96936/افزایش-600-تُنی-ظرفیت-تولید-گوشت-قرمز-در-«سلسله»
بستن   چاپ