مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.
تلف شدن 14 رأس گوسفند و مجروحیت دو نفر در اثر برخورد 2 خودرو
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سید حبیب الله موسوی بخشدار معمولان گفت: در جریان یک حادثه رانندگی که در پیچ گاوزرده اتفاق افتاد، 2 خودرو پراید و نیسان وانت با هم برخورد کردند.
موسوی افزود: در این حادثه خودرو نیسان وانت از پلدختر به سمت خرمآباد و سواری پراید در جهت مخالف حرکت میکرد که همزمان با عبور گله گوسفندان باهم برخورد و نیسان به داخل دره سقوط کرد.
او گفت: در این حادثه 14 گوسفند از یک دامدار عشایری تلف و 2 سرنشین پراید مجروح شدند.
بخشدار معمولان تصریح کرد: مجروحان حادثه به وسیله اورژانس 115 به بیمارستان پلدختر انتقال یافتند.
انتهای پیام/ر
-
چهارشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۰:۴۳
-
۱۴ بازديد
-

-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.lor-online.ir/Fa/News/201792/