ندای لرستان

آخرين مطالب

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور:

آزادی قدس عزیز نماد حق‌ طلبی تمام کشورهای اسلامی است علمي

آزادی قدس عزیز  نماد حق‌ طلبی تمام کشورهای اسلامی است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: آزادی قدس عزیز نماد حق‌طلبی تمام کشورهای اسلامی است.

دکتر حسین خنیفر، شب گذشته در نشست هم‌اندیشی به مناسبت گرامیداشت هفته معلم و روز قدس که از طریق ویدئوکنفرانس به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان و همکاری دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های لرستان برگزار شد با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) مبنی براینکه آتش جهنم بر معلم، مجاهد راه خدا و کسی که محاسن خود را در راه دین اسلام سفید کرده باشد حرام است، اظهار کرد: معلم باید بتواند خوبی‌ها و نیکی‌ها را به دانش‌آموز بیاموزد چرا که به هر اندازه فرد از آگاهی‌ و شناخت‌ و ادراکات‌ عمیق‌ قلبی‌ و اراده‌ و سلامت‌ روانی ‌بیشتر برخوردار شود.
وی با ارزشمند خواندن کار و نقش معلم در جامعه تصریح کرد: معلم به زندگی فرد نور می‌بخشد و کسی که به طور مداوم به زندگی دیگران نور هدیه کند، روزی صاحب خورشید خواهد بود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور واژه معلم را به عنوان واژه‌ای استراتژیک عنوان کرد و با بیان اینکه شهید مطهری، معلمی کامل بود و رفتار معلمی در وجود این شهید موج می‌زد چرا که سیره عملی این شهید بزرگوار در معلمی کردن بود، بیان کرد: شهید مطهری معلمی خودساخته و به دور از خودباختگی در برابر دانش غرب بود.
خنیفر با اشاره به فرمایش آیت‌الله جوادی آملی مبنی بر اینکه در کسب و دریافت علم با حفظ ارزش‌های بومی هم شرقی و هم غربی هستیم به این معنا که هر دو دانش را کسب و بومی سازی کنیم، تاکید کرد: جهانی اندیشیدن و بومی عمل کردن علم روز دنیا ضروری است، ما هیچگونه حد و مرزی از نظر دانش و کسب آن برای ساختن کشور با معلمی کردن نداریم.
دبیر هیات امنای دانشگاه فرهنگیان کشور تعلیم و تربیت را یکی از بنیادهای مهم و موثر زندگی اجتماعی انسان برشمرد و با بیان اینکه هنر تعلیم و تربیت و اداره مملکت دو هنر پیچیده و دشوار در بین هنرهای بشر است، تصریح کرد: سعادت انسان در گرو تربیت صحیح با رعایت معیارها و ارزش‌های اصیل اسلامی به منظور دستیابی به حیات طیبه است وتاکید حضرت علی (ع) در امر تعلیم و تربیت فرزندان، آشنا کردن آن ها با مهارت‌ها و سبک صحیح زندگی است.
این مقام مسئول، در ادامه از قیاس ملائکه، انسان و حیوان در روایتی غنی از حضرت علی (ع) سخن گفت و افزود: ملائکه، سراسر وجودش عقل است و حیوان سراسر وجودش شهوت، انسان نیز آمیخته‌­ای از عقل و شهوت است، امّا انسانی که فقط در فکر خواهش‌های نفسانی خود ­باشد در ردیف حیوان است. در مقابل انسانی که دنبال عبادت و اطاعت پروردگار است و از هیچ کوششی هم فروگذار نمی‌کند نه تنها از ملائکه بهتر و والاتر است، بلکه ملائکه خادم او هستند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر معدن بودن معلم به عنوان راهنمای مسیر انسان، نظریه جان لاک را در فلسفه تعلیم و تربیت به عنوان لوح سفید مردود اعلام کرد و افزود: بنا به فرمایش حضرت علی (ع) ذهن انسان نه تنها لوح سفید نیست، بلکه همچون زمینی است که پذیرای بذر است.
خنیفر تصریح کرد: فرزندان ما برای زمانی دیگر آفریده شده‌اند، پس باید با نشان دادن مسیر درست زندگی و به منظور تحقق آرمان‌های متعالی تعلیم و تربیت اسلامی، برای سازندگی شخصیت کودکان که آینده سازان و سرمایه‌های عظیم و آینده ساز کشور اسلامی هستند، گام هایی مهم و اساسی برداشت.
این مقام مسئول، تربیت منابع انسانی شایسته را از وظایف خطیر و برجسته مراکز دانشگاهی برشمرد و گفت: شایسته سالاری، باید در مراکز دانشگاهی اتفاق افتد چراکه در عصرحاضر نیز تعهد حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری مقدم بر کسب دانش است.
وی منابع انسانی کارآمد، بهداشت، آموزش، زیرساخت فناوری اطلاعات، مهارت و خودکفایی، فرهنگ و سیاست، کارآفرینی و سبک زندگی را از جمله محورهای مهم و اساسی هر کشور اعلام کرد و یادآور شد:برای بهبود شاخص‌های مذکور برخی کشورها در ابتدای راه بوده و برخی دیگر نیز در مسیر توسعه قرار دارند.
دبیر هیات امنای دانشگاه فرهنگیان آموزش صحیح در مدارس و مراکز دانشگاهی را ضرورتی اجتناب ناپذیر به منظور پیشرفت کشور در شاخص های اعلام شده عنوان و تاکید کرد: آموزش درست، در دستان معلم و استادان دانشگاه رقم می خورد.
خنیفر برخورداری از تجربه کارگاه های مهارتی مجازی، شنود موثر برای دانشجو، تقویت پنجه‌ها و ایده‌های کارآمد با استفاده از آموزش‌های مجازی، استقبال از خلاقیت‌ها، خلق نوآوری های روزآمد، قبول ریسک، خط مشی حرفه‌ای و توجه به تفاوت‌های فردی و خلاق را از جمله ویژگی های مهم مدارس و دانشگاه های کشور بیان کرد و افزود: پژوهش محوری، انتقادپذیری، دوراندیشی، زندگی برای آینده، شجاعت در اتخاذ تصمیم، عبور از عادت‌ها و محتواهای تکراری، به روز بودن دانش، پاسخگویی به نیازها، ترغیب مطالعه، آینده پژوهی و هدف گذاری نیز از دیگر ویژگی های نظام آموزشی کارآمد به شمار می‌رود.
وی، در تایید فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) خاطر نشان کرد: ما به موازات علم و دانش نیازمند پنجه‌های کارآمد هستیم، افرادی که بدون در اختیار داشتن مدارج عالی آمادگی کار و فعالیت در جامعه را داشته و با تخصص ‌و مهارت تجربی خود می توانند منجر به تحولات اساسی در کشور شوند.
دبیر هیات امنای دانشگاه فرهنگیان، کسب مهارت و اخلاق حرفه ای را لازمه بهبود عملکرد منابع انسانی برشمرد و تصریح کرد: با ایجاد بسترهای مناسب می توان حس مسئولیت و تعهد کامل به مسائل را در افراد افزایش داد.
خنیفر در ادامه آخرین جمعه‌ ماه مبارک رمضان را که با درایت مدبرانه‌ حضرت امام خمینی (ره) روز جهانی قدس نام گرفته است، فرصتی مناسب برای مسلمانان جهان دانست و افزود: در این روز همه مسلمانان و مردم آزادیخواه یک صدا و هماهنگ همبستگی خویش را با ملت مظلوم فلسطین اعلام دارند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان، در پایان تلاش برای آزادی قدس عزیز را نماد حق‌ طلبی کلیه کشورهای اسلامی دانست و تاکید کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور و محدودیت‌های اعمال شده، جامعه دانشگاهی کشور به ویژه استادان، کارکنان و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان همچون همیشه در کنار ملت همیشه در صحنه‌ ایران اسلامی با محکوم کردن اقدامات شیطانی استکبار جهانی و اسرائیل غاصب، همسو با مردم مظلوم فلسطین این روز تاریخ ساز را گرامی می‌داریم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/208291/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نویسنده آمریکایی: خاورمیانه در پرتگاه جنگ گسترده‌تری است که هیچ‌کس نمی‌خواهد

مرغ کیلویی چند؟

روند ادامه‌دار کاهش قیمت سکه

سقوط سهام آسیا

راهپیمایی «جمعه خشم» در الشتر

آیا انتخاب غذا ژنتیکی است؟

خانه‌های کلنگی تهران چند؟

استقرار 1419 دستگاه صندوق الکترونیک برای انتخابات خرم‌آباد و چگنی

تصادف در محور پلدختر به خرم‌آباد 8 مصدوم برجا گذاشت

خشم نمازگزاران لرستانی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

حمایت مردم ازنا از فلسطین و غزه

راهپیمایی «جمعه خشم» در خرم‌آباد

شلاگیم؛ ماجرای ضربه به پایگاه امنیتی رژیم اسرائیل

فعال کارگری: شیفت کار پنجشنبه کارگر باید «اضافه کاری» حساب شود

اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار سه دهک اول درآمدی

میمند فارس میزبان جشنواره گل و گلاب

پرداخت بیش از 90 درصد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

غروب آفتاب در دره زیبای شیرز لرستان

عجیب‌ ترین قتل امسال توسط یک مادر و دختر رقم خورد!

خبر تهاجم به کشور از مرزهای خارجی تکذیب شد

کارشناس اقتصادی: سیاست ارز 28500 تومان برخلاف ارز 4200 هیچ آثار سوء پولی نداشته است

اوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شود

آغاز کوچ 11 هزار خانوار عشایری در لرستان

وضعیت تاسیسات هسته‌ ای اصفهان بعد از حادثه امروز

واکنش فرمانده کل ارتش به انفجار در اصفهان

ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟

آماری از تورم نقطه به نقطه تولید گوشت قرمز در کشور

میمند میزبان جشنواره گل و گلاب میمند

واکنش ایلان ماسک به حمله اسرائیل به ایران/ به سمت هم‌موشک پرتاب نکنیم!

واقعیت‌هایی ورای روایت‌ها

پیش‌بینی یک کارشناس درباره نرخ اجاره در سال 1403؛ اجاره‌بها از تورم پیشی می‌گیرد؟

تکذیب ممنوعیت پرواز عراق - ایران

اولتیماتوم 2 ماهه بازرسی لرستان برای تکمیل پل شوراب

چگونه سلول های سرطانی را از بین ببریم؟/ ویدئو

سقوط قیمت بیت کوین

هشدار زرد هواشناسی در لرستان

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

مخالفت آمریکا با عضویت فلسطین در سازمان ملل

خبری تازه درباره پروازهای فرودگاه امام و مهرآباد

بارش‌های بهاری تا نیمه اردیبهشت‌ ادامه دارد؛ آیا بارندگی‌ها، کم‌بارشی زمستان را جبران می‌کند؟

واکنش سپاه به آسیب نیروگاه اتمی اسرائیل

منشا صدای انفجار در تبریز مشخص شد

جزئیات جدید از شنیده شدن صدای 3 انفجار در مرکز ایران

پایان یکه تازی اردوغان؟

رقم دقیق افزایش حقوق کارمندان

بودجه امسال چه زمانی نهایی می‌شود؟

لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان

اقامه نماز جمعه خرم آباد به امامت حجت الاسلام والمسلمین شمسی فر

عامل ساخت پیام‌های جعلی و هتک حرمت افراد در اینستاگرام دستگیر شد

کشف فسیل یک مار باستانی در هند که احتمالا بلندتر از یک اتوبوس بوده و یک تن وزن داشته است