ندای لرستان

آخرين مطالب

با انعقاد این موافقت نامه؛ بازگشت 3300 دختر بازمانده از تحصیل به مدرسه معاونت امور زنان و خانواده

با انعقاد این موافقت نامه؛ بازگشت 3300 دختر بازمانده از تحصیل به مدرسه
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - 3 هزار و 300 دختر بازمانده از تحصیل براساس تفاهم‌‌نامه منعقد شده بین وزیر آموزش و پرورش و معاونت امور زنان، به مدرسه باز می‌گردند و 34 هزار مربی، دانش‌آموز و والد مهارت‌های زندگی را می‌آموزند.

3 هزار و 300 دختر بازمانده از تحصیل براساس تفاهم‌‌نامه منعقد شده بین وزیر آموزش و پرورش و معاونت امور زنان، به مدرسه باز می‌گردند و 34 هزار مربی، دانش‌آموز و والد مهارت‌های زندگی را می‌آموزند.
موافقت نامه مشترک وزارت آموزش و پرورش و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده امضا شد.
این سند چهارمین موافقتنامه دو دستگاه است که در آن به شش موضوع اصلی در قالب برگزاری کارگاه‌های مهارت‌های زندگی برای 34 هزار مربی با محور نشاط و شادی، امید، خوشبینی، خویشتنداری، مقابله با فشار روانی، ابراز وجود مثبت، روابط مثبت، خودباوری و معنویت،آموزش مهارت‌های گفت‌وگوی مؤثر برای 30 هزار دانش‌آموز، مربی و والدین، برگزاری کارگاه‌های افزایش مشارکت اجتماعی برای 11 هزار مربی، دانش‌آموز و والدین، آموزش مهارت کودک یاری برای شش هزار دانش‌آموز، جذب سه هزار و 300 دانش‌آموز دختر بازمانده از تحصیل در پنج استان، مسابقه کتاب خوانی «بانوی اول» ویژه دختران با رویکرد الگوپذیری از حضرت خدیجه(س) و تقدیر از 200 دانش‌آموز در مقاطع مختلف که مراسم افتتاحیه آن روز 22 خرداد پرداخته شده است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه یکی از دستاوردها و افتخارات دولت دوازدهم، تدوین و تصویب شاخص‌های عدالت جنسیتی بر پایه شرع مقدس و سیاست‌های ابلاغی رهبری است گفت: از دولت آینده هم انتظار داریم از این تجربیات استفاده کند و دور برگردان نداشته باشد.
معصومه ابتکار روز شنبه در نشست امضای چهارمین موافقنامه همکاری مشترک با وزارت آموزش و پرورش در راستای تقویت توانمندی‌ها و مهارت زندگی دختران که با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در دفتر معاونت برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه دولت دوازدهم کارنامه قابل قبولی در اجرای محورهای اصلی و مورد توجه با موضوع خانواده و زنان دارد.
وی ادامه داد: دو محور اصلی مسوولیت دولت در موضوع زنان و خانواده بر اساس اسناد بالادستی که شامل سیاست‌های کلی خانواده رهبری و برنامه ششم توسعه و تاکیدات رییس جمهوری است، تحقق عدالت جنسیتی برگرفته از مفاهیم قرآن کریم و شرع مقدس و همچنین تحکیم بنیان خانواده است.
معاون رییس جمهوری با یادآوری این که بر اساس ارزیابی ها، این محورها به خوبی پیش رفته و اجرا شده است، خاطرنشان کرد: تحقق عدالت جنسیتی با ارایه شاخص ها و تهیه شناسنامه آن در 31 استان انجام شد که در این شاخص ها، فصلی به آموزش اختصاص یافته که محورهای متعدد شاخص های عدالت جنسیتی در آن دیده شده است.
ابتکار به پیگیری های حضوری و مجازی این معاونت در اجرایی شدن شاخص ها اشاره و تصریح کرد: گزارش های خوبی از میزان تحقق برنامه های ابلاغی به استان ها و بهبود شاخص ها به دستمان رسید ضمن اینکه می‌توان در رصد و پایش شاخص ها آثار این تلاش ها را دید.
وی یکی دیگر از محورهای مورد توجه دولت تدبیر و امید را ارتقای تحکیم خانواده عنوان و خاطرنشان کرد: در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده هم یکی از بحث ها، موضوع تحکیم خانواده و ارایه آموزش های قبل، حین و بعد از ازدواج است. ضمن اینکه گفتگوی بین نسلی در قالب طرح های ملی و در هر استان دنبال می شود؛ موضوعی که مورد توجه و مطالبه خانواده ها هم بوده است.
معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه یکی از دستاوردها و افتخارات ایران پیشرفت های علمی دختران و پسران بوده اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم تا پایان دولت این دوره ها را با رعایت کیفیت لازم الاجرا کنیم چرا که ابزاری است که فرزندان ما برای انسان های شریف بودن و داشتن زندگی خوب نیاز دارند.
ابتکار یادآور شد: البته این موارد باید استمرار یابد و انتظار می رود دولت آینده هم از این تجربیات استفاده کند و دور برگردان نداشته باشد. ‌مسایل و چالش های جوانان را حل کند و در جهت بهتر شدن آینده آنان گام بردارد.
حاجی‌میرزایی با تاکید بر اهمیت مسائل فرهنگی در حوزه تعلیم و تربیت خواستار استمرار توجه جدی به این موضوع در دولت بعدی شد .
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم انعقاد تفاهم نامه برای همکاری مشترک میان معاونت امور زنان با وزارت آموزش و پرورش به اهمیت توجه به تعلیم و تربیت و حفظ جایگاه بانوان اشاره و بیان کرد: نیمی از کارکنان آموزش و پرورش را بانوان تشکیل می‌دهند و اهمیت به جایگاه زنان ضروری است .
او ادامه داد: آمار و ارقام در دولت تدبیر و امید نشان از توسعه توجه به این مباحث تعلیم و تربیتی است، هیچ حدی برای اندازه کار در حوزه فرهنگ و تعلیم و تربیت وجود ندارد و امیدوارم در دولت بعد کار استمرار پیدا کند تا خدمتی به جامعه و آینده کشور و انسانیت شود .
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های جامعه پیدا کردن الگوی توسعه و پیشرفت است، گفت: مطالعات بسیاری در حوزه جامعه شناسی و علوم اجتماعی در مورد رمز گشایی متحول کردن جامعه وجود دارد و کماکان استمرار دارد .
او اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین نکات درحوزه اجتماعی پرداختن به این موضوع است و یکی از چالش‌ها فهم نادرست از الگوی پیشرفت است که موجب تغییر ارزش‌ها و اولویت‌ها شده است .
حاجی‌میرزایی بیان کرد: وحدت نظری و تجربی به پیشرفت و توسعه فرهنگی کمک می‌کند و هیچ شاخص معتبری برای پیشرفت جامعه به اندازه توسعه فرهنگی تاثیر گذار نیست، اینکه تا چه حد فرهنگ یک جامعه را متحول کردیم اهمیت دارد، اما معمولا در گزارش دهی، دستگاه‌ها بیشتر به مسائل عمرانی به عنوان عملکرد می‌پردازند .
وزیر آموزش و پرورش تحول فرهنگی یک جامعه را متاثر از نظام یادگیری دانست و گفت: فرهنگی که غنی شد می‌تواند از پیشرفت حمایت کند، اگر همه مظاهر کشور متکی به نظام یادگیری کارساز نباشد منتج به نتایج موثر نخواهد بود، برای پایداری و رشد مستمر نیاز داریم تا در حوزه فرهنگ و نظام یادگیری اقدامی کارساز داشته باشیم .
نامزدهای انتخاباتی دیدگاهشان نسبت به نظام یادگیری را اعلام کنند
او تصریح کرد: امروز که همه در صدد شرکت با شکوه در انتخابات ریاست جمهوری هستند و کاندیدا برنامه هایشان را اعلام می‌کنند به نظر من باید این نامزد‌ها بگویند که چه فهمی از حوزه فرهنگ دارند و چه کار‌هایی می‌خواهند در این زمینه انجام دهند، با نظام یادگیری به عنوان مهم‌ترین ظرفیت آینده سازی چطور می‌خواهند ارتباط بگیرند .
حاجی میرزایی تاکیدکرد: وقتی از صحبت از نظام یادگیری می‌شود همه جنسیت اهمیت دارد، اما اهمیت جنس زن به دلایلی متعددی بسیار بالاتر و عمیق‌تر است چراکه همه می‌دانیم مدرسه اول خانه است و در این محیط شخصیت افراد شکل می‌گیرد و افراد خودشان را پیدا میکننذ و ان کس در خانه نقش آفرینی می‌کند مادر بوده، درست است که این مسئولیت مشترک است، اما مادران بیشتر بار این مسئولیت را بر دوش می‌گیرند .
وزیر آموزش و پروش بااشاره به اینکه نزدیک 70 درصد معلمان دوره ابتدایی خانم ها هستند و دانش آموزان بیشتر با خانم‌ها ارتباط دارند، گفت: هزار روز اول تربیت کودکان مهم بوده و سهم زنان در این دوره طلایی بیش از مردان است بنابراین فکر می‌کنم بیشتر سهم در ساختن آینده به زنان اختصاص داده شده است .
او بیان کرد: اگر از پرورش زنان خلاق و توانمند غفلت شود آینده را دچار مشکل می‌کنیم هیچ مسیری مهم‌تر از تربیت زنان موفق نیست، جامعه اگر نداند چطور با هم حرف بزند و نگرش خلاقانه داشته باشد، نمی‌تواند پیشرفت کند، ضمن آنکه اگر فردی خودباوری نداشته باشد چطور می‌تواند دیگری را تربیت کند، عزت نفس و درک سنجیده از خود مهم‌ترین عامل است و برای مشارکت اجتماعی از همین جا باید شروع کنیم .

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/212772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش تعداد شرکت‌های دولتی از 300 به 2هزار!

پرداخت 16 میلیارد یورو ارز دولتی برای واردات هیچ در 8 سال!

فروش 2.7 تن طلا در 20 حراج؛ 80 کیلو طلا امروز فروخته شد

تیراندازی مرگبار کودک 5 ساله به سمت خاله 14 ساله‌

با مأموریت‌های چندگانه در حال فتح قله‌ها هستیم/ سد «معشوره» و «راه آهن» لرستان در دستور کار دولت است

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

آیین تکریم و معارفه استاندار لرستان

افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان

جمهوری اسلامی: اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند

جوان: یارانه انرژی را به جای خودروها به کدملی بدهید

معاون رئیسی: تعطیلی پنجشنبه‌ها بهتر از ‌شنبه‌هاست

آمار قابل تامل از میزان مسافرت ایرانیان؛ تنها 30 درصد!

مرحله‌ی پایانی تدوین یک لایحه‌ی ضد کارگری؛ حذف کارگران از میدان مناقشه!

جایزه تتری و بیت‌کوین تا +30 میلیون تومان در ازای یک ثبت‌نام ساده

سپاه برای برطرف کردن مشکلات لرستان در کنار دولت ایستاده است

کودک 5 ساله خرم‌آبادی خاله‌ 14 ساله‌اش را کشت!

آوای 5000 ساله در لرستان به روایت تسنیم از خنیاگران سرنا

با مأموریت‌های چندگانه در حال فتح قله‌ها هستیم

ظهور قدرت اراده ملت ایران در عملیات «وعده صادق»

شفقت مدیریت استانداری لرستان را تحویل گرفت

روزنامه دولت: 11 میلیون ایرانی در دولت قبل زیر خط فقر رفتند

روزنامه اصولگرا: فرافکنی های منصوری ادامه دارد

هم میهن خطاب به رئیسی: مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرید

نماینده مجلس: آقای رئیس جمهور، ملاک تورم، جیب مردم است نه آمارسازی‌ها

کم‌کاری وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد برای تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان

سکه و طلا ارزان‌تر شد

قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند

فعال کردن 350 هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می‌طلبد

مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم

مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به لرستان عملیاتی نشد

مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به لرستان عملیاتی نشده است

اصلاح و بهسازی حدود 101 کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان

مراسم معارفه استاندار لرستان برگزار شد

آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار 400میلیاردتومان طی امسال

نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی ایران و روسیه

پولیتیکو: 3 دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند

پول موسسه «مصاف» رائفی پور از کجا می‌آید؟

زنگ خطر رکود غیرتورمی

جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی

انتقال املاک، خودرو، طلا و ارز ‌مشمول مالیات بر عایدی سرمایه شد

نجات کوهنورد خرم آبادی گرفتار در ارتفاعات مخملکوه

وزیر کشور وارد لرستان شد

ارائه 43 بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

ابهام مالیاتی در بورس

جزئیات افزایش دو برابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

مراسم بزرگداشت شهید سپهبد قرنی در خرم آباد

پذیرش 8 هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان

برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران/ پزشک زن یا پزشک مرد؟