ندای لرستان
اعتیاد چالشی جدی فرا روی سلامت خانواده ها
دوشنبه 13 ارديبهشت 1400 - 18:18:01
ندای لرستان - اعتیاد چالشی جدی فرا روی سلامت خانواده هاست و کم توجهی به این آسیب های اجتماعی و برطرف نشدن آسیب ها ممکن است به آسیب های فرهنگی تبدیل شود.
خبرگزاری شبستان _ خرم آباد؛ اعتیاد نسل جوان و نوجوان واقعیتی است که جامعه را درگیر خود کرده است، خانواده های که به دلیل اعتیاد همسر از هم پاشیده می شود گواهی برای اهمیت توجه به این معضل بزرگ اجتماعی است.
گرفتار شدن در دام اعتیاد به مصرف مواد مخدر به عنوان یک بلا و تهدیدی برای جامعه تبدیل شده که تلاش برای ایجاد اشتغال و رفع موانع تولید عاملی مهم برای ریشه کنی این معضل است .
برنامه ریزی برای مقابله با چالش های اجتماعی باید در دستور کار مسئولان استانی قرار گیرد، چراکه کم توجهی به آسیب های اجتماعی و برطرف نشدن آسیب ها ممکن است به آسیب های فرهنگی تبدیل شود.
عمومی، نقش بی بدیلی در پیشگیری از هرگونه آسیب اجتماعی دارد و می توان با آموزش به یک فرهنگ عمومی درجهت کاهش این آسیب ها رسید.
بحث درمان و ترک اعتیاد معتادان از موادی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد و در این راستا لازم است در حوزه درمانی زیرساخت های لازم آمتوسعه یابد.
مشارکت مردم و سازمان‌های مردم نهاد همانند تیم‌های پیشگیری اجتماع محور در محلات را در ارتقای فرهنگ عمومی و حساسیت بیشتر مردم نسبت به مسئله اعتیاد موثر دانست.
‍ نقش مردم در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر اجتناب ناپذیر است
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری لرستان اظهار داشت: همه ما موظف هستیم در جهت اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر تلاش و مردم را در این خصوص آگاه کنیم.
« محمود ثمینی» افزود: باید همه مردم را نسبت به پیشگیری و اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر آگاه کنیم و نقش مردم را در این موضوع مشخص کنیم.
وی ادامه داد: دفاتر تسهیل گری و سمن ها بهترین مسیر برای تحقق اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر هستند چراکه در لایه های زیرین پوست شهر و به عبارتی در کف جامعه حضور دارند و فعالیت می کنند.
ثمینی تصریح کرد: ایجاد یک مفاهمه مشترک بین مردم و مسئولین در جهت اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر بسیار با اهمیت است و در واقع باید انتظارمان را از مردم و ازنقش و وظیفه آنهارا در این جهت مشخص کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان فزود: آموزش و ارتقا سطح دانش عمومی، نقش بی بدیلی در پیشگیری از هرگونه آسیب اجتماعی دارد و می توان با آموزش به یک فرهنگ عمومی درجهت کاهش این آسیب ها رسید.
فعالیت سازمان های مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر لرستان
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: حدود 40 سازمان مردم نهاد غیر دولتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان فعالیت می‎کنند، که با توجه به میانگین کشوری باید تقویت شوند.
محمود آشناگر افزود: 2 میلیون و 800 نفر از جمعیت 15 تا 60 سال در کشور به مواد مخدر گرایش دارند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان طلاق در کشور مربوط به اعتیاد است، بیان کرد: 70 درصد زندانیان در کشور مستقیم و غیر مستقیم به مواد مخدر مربوط می شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان افزود: اعتیاد و مواد مخدر بالاترین منکرات در کشور هستند و برخورد با این مشکل بالاترین امر به معروف محسوب می شود.
آشناگر اضافه کرد: همه وظیفه داریم به امر پیشگیری از مواد مخدر کمک کنیم.
وی اظهار داشت: اعتیاد به سراغ همه می آید و به هیچکس رحم نمی کند و یک خطر آنی است که در جامعه وجود دارد.
آشناگر بیان کرد: باید خودمان را مسوول مبارزه با مواد مخدر بدانیم، روز به روز انواع مواد مخدر صنعتی ظهور پیدا می کنند و هم اکنون حدود 800 نوع مواد مخدر روانگردان وجود دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: مبارزه با مواد مخدر باید با موضوع اجتماعی کردن پیگیری شود.
پایان پیام/599 عضویت در کانال تلگرام خبربان

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/206997/اعتیاد-چالشی-جدی-فرا-روی-سلامت-خانواده-ها
بستن   چاپ