ندای لرستان
ظهور و بروز اراده ملی؛
اولین تکلیف سیاسی و آغاز راهی طولانی
جمعه 28 خرداد 1400 - 10:18:20
ندای لرستان - خرم‌آباد - امروز جشن ملی ایرانیان است و رای اولی‌ها گل سرسبد این جشن هستند، در همه شعبه‌ها دیده می شوند، با نگاه و رفتار خاص مخصوص دوران نوجوانی، توجه همه را جلب می کنند، شور و نشاط دارند، بگو بخند می کنند و همه را به وجد آورده‌اند.

به گزارش ایرنا زمان برگزاری انتخابات 1400 فر رسید و صندوق های اخذ رای امروز جمعه، تصمیم مردمی را در دل خود جای می دهند که اثر آن تا چهار سال دیگر در ابعاد مختلف حک می شود، در این میان رای اولی ها هستند که نخستین تکلیف سیاسی خود را تجربه می کنند و حضور آنان در دوره های بعد به نتیجه این انتخاب آنان بستگی دارد.
برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا یک میلیون و 501 هزار و 964 نفر در لرستان واجد شرایط رای دادن هستند که 33 هزار و 825 نفر آنان رای اولی می‌باشند.
رای اولی هایی که امروز شاید انگشت اشاره شان با جوهر آبی استامپ رنگین نشود اما بدون شک اشاره این حضورشان به آینده ای درخشان و ایرانی سربلند است، تا دور بعدی انتخابات با افتخار، این حضور خود را تکرار کنند و رای دومی هایی باشند که به بلوغ سیاسی رسیده اند و مسیر طولانی راه پیش رویشان را تشخیص داده اند.
حضور رای اولی ها در تمامی شعب اخذ رای لرستان به ویژه شهر خرم آباد چشمگیر است، دختر و پسرهایی که اغلب با دوستان خود و به صورت دو یا چند نفری آمده اند و دیدن آنها با شور و نشاط خاصی که دارند طراوت قابل توجهی به صفوف مردم منتظر داده است.
رای اولی هایی که امروز جشن تکلیف سیاسی شان است اغلب به دلیل شرایط سنی شان سعی می کنند به چشم بیایند، شور خاصی دارند، در مورد مباحث سیاسی با صدای نسبتا بلند صحبت می کنند، از نامزدهای مورد نظرشان می گویند، گاهی پسرها به شوخی به سر و کله هم می زنند و قدرت خود را تا حدودی با تلفیقی از شور حضور به رخ می کشند.
رای اولی هستند اما حرفهایشان که با هم رد و بدل می شود جالب است، گاهی احساس می کنم سن آنها بیش از یک رای اولی است، مسایل منطقه را تحلیل و انتخابات ایران را به اهرمی برای قدرت کشور در منطقه تعبیر می کنند، از حاج قاسم می گویند که به انتخاب فرد اصلح برای اداره کشور سفارش کرده است.
یک دختر رای اولی که ظاهر و پوشش او همانند بسیاری از جوانها و نوجوانهای به اصطلاح امروزی است با افتخار از عموی شهیدش سخن می گوید و تاکید دارد با صدای بلندتری به همه بهماند که خانواده او هم در انقلاب سهم بزرگی داشته اند، به دوستش در مورد شهادت عمویش توضیح می دهد و می گوید به خاطر عموی شهیدش رای می دهد.
چند قدم جلوتر نیز پنج دختر رای اولی هرچند در صف رای دادن ایستاده اند اما در اصل دور یکدیگر حلقه زده اند و من هم خود را در میان آنان جای می دهم، به شوخی از تمام شدن امتحاناتشان ابراز خوشحالی می کنند و افتخار فارغ التحصیلی شان را با همزمانی اولین حضور در انتخابات خوش یمن می دانند.
یکی از آنها می گوید از رییس جمهور انتطار دارد برای جوانان شغل اداری ایجاد شود، اما دوستش به شغل آزاد اعتقاد دارد و خواسته اش از رییس جمهوری را در آسایش و رفاه خلاصه می کند، دیگری در مورد مریضی مادرش و مشکلات بیمه ای می گوید و دوست دارد بیماران خاص از حمایت های بیشتری برخوردار باشند.
برخی از آقا پسرهای رای اولی و پرشور می خواهند رییس جمهور مدت سربازی را کم کند، یکی از آنها آرزوی رسیدن به تیم ملی فوتبال را دارد و دوست دارد اعضای شورای شهر او را در رسیدن به این آرزو یاری کنند، حتی بدون رودربایستی از موانع اقتصادی ازدواج و تامین مسکن می گویند، چند همه آنها به اختیارات رییس جمهور واقف نیستند اما همین که مطالباتی دارند و راه رسیدن به تحقق این خواسته ها را در مسیر صندوق های رای یافته اند نشان می دهد رای اولی ها نقش مهمی در شور انتخابات و سربلندی کشور دارند.
خیلی از رای اولی ها از ظاهرشان مشخص هستند، رای اولی دیگری را می بینم که با گوشی تلفن همراه خود کار می کند، نیم نگاهی به صفحه گوشی او می کنم، همچنان در حال جستجو برای اسامی و انتخاب نامزدهای شورای اسلامی شهر است، از او می پرسم چرا تاکنون انتخاب نکرده است، می گوید در انتخاب وسواس زیادی دارد، احساس مسولیتش در قبال انتخاب افراد زیادی است و دوست دارد بهترین ها وارد شورای شهرش شوند تا بهترین تصمیم ها گرفته شود.
در مورد انتخاب ریاست جمهوری می پرسم، بر خلاف برخی افراد از جمله خود من که نام نامزد مورد نظر را به دیگران نمی گوییم، به صراحت نام نامزد برگزیده اش را برای انتخابات ریاست جمهوری می گوید، دلایلی هم دارد که از نظر من یک جوان 18 ساله که تا این اندازه آگاهی و قدرت تحلیل دارد ستودنی است.
امروز همه رای اولی ها با حضور خود گام در مسیری طولانی نهاده اند که بدون شک پایان خوش این مسیر به تداوم حضور آنان و مابقی ملت ایران بستگی دارد، حضوری از جنس اقتدار و وفاداری که بعد از چهار دهه همچنان بیانگر ضمانت انقلاب به دست مردم است و نشان می دهد ملت ایران هرگز اجازه دشمن شادی را به بیگانگان نخواهند داد، امروز در صف ایرانیان رای اولی هایی آمده اند که خواسته هایی دارند و امیدوار هستند بتوانند به سهم خود در کشور برسند و زندگی همراه با آسایشی پیش رویشان باشد.
انتخابات تمام می شود و افراد منتخب می مانند و وعده هایشان، وعده هایی که در حضور همین رای اولی ها پای صندوق بسیار موثر بود بنابراین مردم انتظار دارند منتخابان 1400 شادی پیروزی خود را طی چهار سال با مردم سهیم باشند و در تمام طول خدمتشان، موجب رضایت و شادی ملت سرافراز ایران شوند.
انتخابات 28 خرداد در 31 حوزه شهری و یکهزار و 700 حوزه روستایی لرستان در حال برگزاری است و ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی نیز با 24 شعبه بر روند برگزاری این رویداد سیاسی در استان نظارت دارد.
برچسب‌ها
انتخابات 1400 مشارکت انتخاباتی لرستان
پروندهٔ خبری
انتخابات 1400

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/215401/اولین-تکلیف-سیاسی-و-آغاز-راهی-طولانی
بستن   چاپ